OLUMSUZ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hangi caliber light? buarada ben atak arms'a uğrayıp, 5.5 mm light. ve 4.5mm light 2 adet namlu satın aldım. ayrıca krono testine soktum. hiç bir sorun olmadığını, herşeyin yerli yerinde olduğunu söylediler. ufakta bir tüyo vereyim, yakın tarihte hw45 modeline benzer yaylı bir havalı tabancamız piyasaya sürülecek ilgilenen arkadaşlarımıza duyrulur.
slm bu bahsettiğiniz tabanca ne zaman çıkar bir fotosu falan varmı.?
-
@webgezgin evet dedıgınız yerı kontrol ettım o 3 vıda da gevsemıstı fakat sıkmaya calıstıgımda bosa donuyordu cıkarmaya calıstıgımda yıne bosa donuyordu
artık bısekılde halledecegım onu yardımlarınız ıcın tesekkur ederım
birşey değil yardım edebildiysem ne mutlu o üç vida zaten ince dişli küçücük vida ben dede ikisi yalamaydı ben birazdaha büyüğü ile değiştirerek sorunu çözmüştüm yanlız çok sıkmamaya dikkat et çabuk yalama olabiliyor ama en az tepen yaylı dahi dürbünü bozuyor bana göre dürbün silahtan daha kıymetli ben dürbünsüz atış yapamadığım için yaylılardan vaz geçtim
-
Snıper42 nın soyledıgını yalnıs anlamadıysam zoom bılezıgını tutan alyan vıdadan bahsedıyo kı onunda atıs esnasında artıkıl donmesıne etkısı olacagını zannetmıyorum
@webgezgın nasıl halletınız pekı?zom halkasını söktüm altında 3 tane küçük vida var gevşemişti sarsıntıyla gevşiyor yaylılar da oluyor üç vidayı birazdaha gevşettim sonra bağazın içindeki tüpü tornavida yardımıyla nazikçe artıkıl düzelene kadar çevirdim sonra üç vidayı güzelce sıktım zom halkasını yerine taktım hepsi bu bence yaylı kullananlar arada bir kontrol ederse iyi olur
-
sniper 42 ye katılıyorum benim başımada tasco 6*24*42 olması lazım başıma gelmişti ama çok uğraşmadan halletmiştim
-
Belirttiğin gibi teknik olarak senin model 200fps daha güçlüymüş , dikkatimden kaçmış haklısın.Tüfeğimi satmak istiyorum ama forum kuralları gereği buradan satış yapamam Ve fiyat belirtmem de etik olmaz . Konu başlığının dışına da çıkmış oluruz
İlgileniyorsan profilimde cep numaram açık şekilde yazıyor , herkese görünür olmalı.
Whatsapp'dan yazarsan fiyatı belirtebilirim.Selametle
numaranı göremedim eğer benim numarayı görebiliyorsan rica etsem sen yazarmısın.
tşk. -
kusura bakmayın kuralları ihlal etmek istemedim hani belki özelden yazarsın diye düşünmüştüm saygılar
-
Tüfeğine ne istiyordun ona göre bi düşüneyim
-
mk 750 fps m4 600 fps fabrika verisi yani aralarnda guç fark var
-
mk tip olarak daha çok hoşuma gidiyor m4 ün isabeti nasıl birde ben öyle sürekli kurulduğunu bilmiyordum =)
-
buda resmi[Resim Engellendi: http://cdn2.n11.com.tr/a1/1024/53/80/70/53807027_310194633.jpg]
-
slm forum üyeleri hobi arkadaşlarım 2 sene önce zoraki hp 01 marka tabancam ve yanında bütün aksesuarlarıyla birlikte ofisimize giren adi bir hırsız tarafından çalındı bu olay benim canımı çok sıkarak hobiden soğuttu bu aralar hobiye merakım tekrar başladı tabi sıfırdan başlayacağım için ufaktan araştırmalara başladım youtubede karşıma crosman mk 177 diye bir tüfek çıktı bu tüfek görünüm olarak çok haşuma gitti gücüde iyi ama isabeti ve sağlamlığı nasıldır aramızda bu tüfeği gören kullanan varmı.?
not:isabetinden çok memnun olduğum zoraki nin bana göre tek eksiği gücünün bana yeterli gelmemesi yoksa çok iyi bir silah crosman mk 177 de zoraki gibi kendi havasını üretiyor sistem aynı kıyaslandığı zaman artısı eksisi nedir.
şimdiden çok teşekkür ediyorum.
-
eline sağlık atışlar güzel
-
Air Arms Diablo Field 5.52 Havalı Tüfek Saçması
benim zoraki 5.5 luk olduğu için mi bilemiyorum ama ben bu marka pelletten çooook memnunum tek geçerim defalarca 25-30 mt mesafelerden tek delik yaptım
jsb yide denedim ama AA sı tek geçerim istersen dene -
963 fps hızı 1 pompalama ilemi atıyor.
-
Özellikle sana bana Zorakiyi tavsiye ettiğin için teşekkür ederim az önce yaklaşık 100 atış yaptım hiç sıkılmadan
Kafa avcısı çok güzel atışlar tebrikler.
birşey değil memnun kaldıysan ne mutlu bana zorakide memnun kalınmayacak bir silah değil hani bazıları çok kaba diye eleştiriyorlar ama işin şu boyutunu düşünmüyorlar bir zoraki bir yaylı tüfeğin yaptığı işi yapıyorsa neden 1metreden daha uzun bir tüfek taşıyayımki zoraki nekadar kaba olsa gene en ufak ve kibar bir yaylıdan daha kibar ve taşıması kolaydır ve onunla atıığım pelletler bana ayrı bir haz veriyor bu hobiye başlayalı yaklaşık 10 yıl oldu ve elime yaylıda pcp de geçti ama içlerinde sıkılmadan kullandığım sadece zoraki oldu -
sen birde 4 pompa dene ben memlekette 60-70 mt de 1lt relik pet şişeyi havalara nasıl zıplatıyor amcamın bile ağzı açık kalmıştı :))
-
güzel grupman ayrıca su dolu şişe videosuda çok güzel olmuş almayı düşünenler ona göre karar vermeleri daha kolay olur bir videoda ben buldum http://www.youtube.com/watch?v=86bsIu…feature=related
-
hayırlı olsun çok güzel bir tüfek tip olarak en çok hoşuma giden pcplerden birisiydi bu tüfek inşallah kazasız belasız kullanırsın
-
O ufak delikten içeri yağ damlatınca silahın kurulması kolaylaştı. elime yağı almışken yağlamaya ihtiyaç duyabilecek bütün metal aksamı elden geçirdim. Tetik sistemini daha önce kabzayı söküp yağlamıştım. Silahın bence tek eksiği, namlu 2 cm. daha uzun olmalıydı ve silencer dişi olmalıydı. Yeni modeller o şekilde yapılsa daha kullanıcı dostu olacaktır..
evet moderatör takmak için dişli olmaması kötü ama tornacıda namlunun dışına geçecek bir parça yapılabiliyor ve ucunda diş çektirdiğiniz zaman nerdeyse orjinal gibi oluyor