evet tüfek çok güzel olmuş ayakta çok yakışmış bu stoeger in hangi modeliydi suppersor değil galiba
OLUMSUZ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
dürbünsüz koyabileceğim şekilde var ben dürbünlü arıyorum
-
Aynı ürünü birileri beğenirken başka birileri beğenmeyebilir ! Asıl mesele fikirlere ve düşüncelere saygıdır , Daystate kaliteli bir ürün olabilir lakin estetik bana göre ''0'' fakat diğer bir konuda Türkiye de Ranger'in atış yaptığı mesafeye atış yapacak PCP yok. 400 -450 metre gibi bir mesafede minimum 60-70 cm lik çanağa 10 da 5 isabet kayd edebilirsiniz , tabi tüfeğinizi 5.5mm de 80 -82 FT ye mod larsanız.
vaybe okadar güçlümü ben zaten kötü dememiştimki sadece kundağın rengini beğenmemiştim -
moderator alışılmışın dışında değişik bir tasarım hoşuma gitti ama o süzgeç gibi yeri sesi dışarı vermezmi.?
-
bilen yokmu bizim buralarda büyük av bayisi yokki gideyim bakayım
-
sanki kundak koyu meşe olsa daha yakışıklı olur veya siyah plastikte olabilir otür kundaklar çok basit bir görünüm veriyor tüfeklere sanki oyuncakmış gibi
-
ince mehmetin son çıkardığı pellet gerçekten isabetli ben x20 de denemiştim olumlu sonuç almıştım acaba isabeti dolu olmasındanmı kaynaklanıyor gerçek mermi çekirdeği gibi
-
Desert eagle kılıfı kesin olur .
link verebilirmisin acaba -
atışlar çok güzel eline sağlık
-
Bence tek eksiği bipod ve kayış takılamaması.
https://www.airgunturk.com/15131-stoeger-…%B1s%C4%B1.html bu linkteki arkadaş askı kayışı takmış, bibot ta bence biraz kafa yorulsa mutlaka bir çözüm bulunur
-
slm arkadaşlar zoraki hp-01 için bel kılıfı bakıyorumda doğru düzgün birşey bulamadım üzerinde 22 cm boyunda dürbün var dürbünlü veya dürbünsüz kılıfı varmıdır bileniniz varmı.?
-
tabiki tetiğe basacaksın.
+ -
selamlar benim x20 de bir sorun olmadı şuana dek oyüzden servis konusundada birşey diyemiyeceğim ama isabeti çok yüksek bilhassa (Air Arms Diablo Field 5.52) ile benim tüfek bu pelleti çok sevdi hatta jsb dende dah çok sevdi.
dürbün olarak 6-24*50 kullanıyorum gayet yeterli oluyor kendi dürbünüyle bi iş olmaz beratta nemaksatla koymuşsa onu tüfeğin üzerine
-
Zoraki hp 01 abd de ve bazı ülkelerde webley alecto adı ile satılıyor ayrıca atak arms a bi kez daha helal olsun yurt dışındaki ülkemizdekinden daha pahalı istese ülkemizdede bu fiyatı dayatabilirdi..
evet çok doğru zorakinin fiyatı kalitesine göre gayet makul ve atakarms yivli namluda hatsandan dahaçok başarılıymış zorakiyi kullanmaya başladıktan sonra anladım atakarms'ı buradan tebrik ediyorum -
http://www.pyramydair.com/s/m/Webley_Ale…E6AEC0552.app02 bu linktekide zoraki değilmi adı webley geçiyor
-
evet tek eksik hedef kağıdı ama malum evde atış alanım yok bir tek işyerinde var işlerde yoğun boşluk buldukça atıyorum hedef kağıdıyla uğraşamıyorum nerde gözüme bir şey kestirsem onu hedef yapıyorum ve ortaya böyle bir sonuç çıkıyor.
zaten ben genelde şişe patlatırım artık şişe bulamıyorum şişe kıtlığı çekiyorum bende baş olmayınca 3cm *3cm * 10cm boyutlarında bir ağaç parçası yaptım onuda iple bir yere bağladım mesafe 30-35 mt ona atıyorum -
tek kelime berbat bir tüfektir hatta fabrikadan bir temsilci diğer forumda bir kaç yazı yazmıştı sonradan kendisi kayboldu olsun kendi kaybeder ben kaptırmatör avbayilerine kızıyorum yazık 200 metreden inek bile öldürür cinsinden boşa atış bak lan nasıl hava çıkarıyor diyerek gazlıyorlar.
+ başkasının ürettiği malı satmak için ne yalanlar söylüyorlar tabi işi bilen yemiyor ama hobiye yeni başlayanın canı yanıyor. -
böyle bir dürbünle atış yaptıydım osman abi söyleyinceye kadar onun su terazisi olduğunu anlamamıştım dürbünde ufak bir arza var olarak değerlendirmiştim
ama mantık güzel aslında bunu her dürbüne koymaları lazım bence kaç kuruşluk aparatki -
slm bu linkteki dürbünün içine koymuşlar teraziyi (http://www.dealextreme.com/p/3-9-40-laser…n%20full%20view)
-
hocam direk 5 atış yaptım kullandığım pellet tüfeğin yanında gelen gamo match 5.5 mm yarın 25 50 75 mt den atış denemesine gidiyorum inş bir problem olmazsa orada yaptığım atışların resimlerinide eklerim herkese iyi geceler
slm tebrikler güzel atış sana şu iki markayıda öneririm (Air Arms Diablo Field Heavy 5.52) ve (JSB Straton Jumbo 5.5 mm 15,89 gr Airgun Pellets) en son aa ile 70 mt reden o atış yaptığınız ilaç şişesi kapağının çevresi büyüklüğünde grupman oluşmuştu