The content cannot be displayed because it is no longer available. Buda 4.5mm jsb 10.34 grain ile yaklaşık 44 joule ile hesabı ,5.5 mm ile iki katı fark oluyor nerdeyse ,böyle bir artısıda düşmenin az olması 10mt ye sıfırlasan ortalama 70mt ye kadar orta dottan vurulacak ,o kadar güzel bir atış eğrisi ,yani nerdeyse 70mt ye kadar hiç hesap etmeden artıkılın ortasından atış yapıcak ,ama dediğim gibi 5.5 kadar tahribat olmaz,ve zaten arkadaş anladığım kadarı ile bullet atmayı düşünmüyor
Hocam 2 şarjör fark bana fazla gibi geldi denedinizmi hiç bu tüfeğin ortalama atış sayısı 55 atıştır yani 5.5luğa göre hesaplanır sizin hesaba göre bakarsak 6.35 lik te kabaca hesap edince en fazla 30 atış yapıyor ben bu tüfekte sadece 5.5 luk kullandığım için tam güçte 4 şarjör rahat atıyor.
Kalibre kişiden kişiye değişir ben bu hobiye 4.5 ile başladım iki üç tüfek eskittikten sonra 5.5 cal ye geçtim ve uzun yıllardır aldığım bütün tüfeklerimi 5.5 cal tercih ettim tahribatı baya fark ediyor hatta şuaralar solid de atıyorum engin sak abi sağolsun 4.5 cal de bildiğim kadarıyla doğru düzgün uygun fiyatlı solid yok engin abide üretmiyor .