Kardeşim çok zor yerden sormuşsun
OLUMSUZ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Selamlar,
Şimdi ihtiyaç olan tek şey huben k1 25 kalibre. Temizinden nereden bulabiliriz acaba? Bilen var mıdır? 🙏🙏
Youtubede türk kullanıcılar video atmış demekki zamanında satılıyormuş
-
evo kullanıcısının bir ford projesi var milyonu geçiyor. huben k1 proje için heba edilebilir. aslında çıkan sonuç orjinalinden daha güzel olacağı için de heba diyemeyiz. ama yatırım diyebiliriz.
bir de parçalar yeniden dizilip orjinal haline de getirilebilir.
Ozaman istendiğinde orjinaline geri dönmesini sağlamak için namlu ve tüpü harici ayarlamak gerek namlu sıkıntı nereden buluruz
-
Elektronik herzaman sorun yapmaya meğilli örnek bizim fabrikadaki makineler eskiden analoktu fabrika yenilenmeye giderek yoğun çalışanları bilgisayarlı makinelere çevirildi sonuç derdi tasası bitmiyor ve arızasını da biz yapamıyoruz ama analog makinaları hertürlü arızasını halledip çalıştırırdık
-
Şu anda en büyük keyifle atış yapabildiğim ( evin bodrumunda 20 m.) ve 32 cm namlu ile kullandığım, Ercan ustanın bağlı mikro regülatörü ile mükemmel sonuçlar aldığım NP01 de bu şikayeti duymak şaşırtıcı. Ancak namlu crown'u sıkıntılı, orası kesin. Eğer namluyu 32 cm ile değiştirme şansınız olursa öncelikle daha kısa mesafelerde deneyin. JSB express bulabilirseniz iyi sonuç alırsınız. Bence işe namludan başlayın. Kolay gelsin.
Micro regülatör hakkında bilgi almak isterim mümkünse sanırım kral için tüp içine takılıyor kaç cc yer öldürüyor
-
Sizi bilmem ben 360 cc tüpü 100 bardan 250 bara 3 sefer doldurduğumda havalı dan soğuma derecesine geliyorum
-
Ben anlamadım şimdi adam tüfeği keserek mi yapmış tabancayı
-
Benim anlamadığım huben k1 bullup tüfekte var tabancada adamlar ikisinede aynı ismimi vermişler yanlız bullup olanı fena bir şey baya güçlü bir video izledim ateş tuğlasını parçaladı adam
-
ben de beğendim ama yine de kaba. rus türevi bir memlekette huben k1 den bozma yarı otomatik silah yapan bireysel kullanıcı kadar olamamışlar. ve eğer gelirse kesin ederinden pahalı olur.
Huben k1 de benim hoşuma gidiyor ama Türkiye'de bulma ihtimali yok
-
Sizi bilmem ama benim baya hoşuma gitti türkiyeye gelirmi gelirse fiyat nekadar olur muamma
Türkiye'de bazı av bayii sitelerinde evanix siniper falan satılıyor kim getirmiş oluyor satan av bayii simi
-
Bu işe pompa ile girdim. Akşamdan yavaş yavaş ara vere vere pompayı ısıtmadan tüfeğe su damlacıkları kaçırmadan doldurup sabaha atması en mantıklısı. Atış yaptınız ama havanız bitti gene yapmak istiyorsunuz yemiyor pompaya aşırı yüklenip zarar verebiliyonuz nabız yükseliyor vücüt yorulmuş işkence görmüş atışın zevki kaçıyor. Ben ardından Scuba aldım tüfeği evde dolduruyor ardından atış anında boşalır ve atışa devam edeceksem scubadan dolduruyor etmeyeceksem akşam evde pompalıyordum 😏. Bu seferde scubanın dolumu işkenceye döndü gittim komprasör aldım. Bu hobiye girdiysen devamı gelir . 😄
Kompresör ne aldın memnunmusun bakımı falan kolaymı
-
Evanix viper adında pcp tabanca yapmışlar bir tabancaya göre baya güçlü evanix lerin Türkiye'de satışları varmı
buda tanıtım yapmış biriHarici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Elinize zihninize sağlık Gurur verici askerlik yaptığım kışlada sebehattin yüzbaşı vardı arada bir içtimalarda şu sözü söylerdi en değerli insan kıyıda köşe atıl duran değersiz nesneleri değerli hale getiren kişiler derdi
-
Tuhaf pekala kurma kolunu aç kapa yaptınmı veya boş atış yaptınmı hiç
-
Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için bende sizinle aynı dusuncedeyim fakat fiyat lar malum çok pahalı şuan hiç bir şeye el sürülmuyor iki sene önce evime hırsız girdi bütün silahlarimi çaldı daha toparlayamadim hobiyi de birakmak istemedim o yüzden mod 25 tact aldim kendimi oyaliyorum cokta keyifli bir tane de bushnell otomatik avcı durbunum var onu bulamamış hırsız bey oyalaniyorum işte ama hatsan kaliteyi çok düşürmüş bence eski ürünleri bence daha kaliteli
iyi hobiler
Başına gelene üzüldüm yıllar önce benim zoraki ve utg marka mini swat kısacık boylu 3-9 profosyonel dürbün le birlikte çalındı zorakiden çok dürbüne daha çok üzülmüştüm çünkü dürbün zorakiden çok daha pahalı birşeydi resmen kahrolmuştum
-
Hayırlı olsun Allah cc kazasız belasız kullanmanı nasip etsin inşallah Fotoğraf varmı merak ettim
-
np01 denemedim ama np03 varken Tacto alınmaz bence. Bir anlamaı yok. Ha ilk tüfek olacaksa belki alınır Tacto.. Ama dediğim gibi almadan önce fabrikayı arayın teknik servisi isteyin.
Np01 / np 03 ün yarısı ancak eder buna eminim
ben np 01 mi modlayarak np03 e çevirince verim aldım
-
evet tüfek isabetli ve yukarıda dediklerinize de katılıyorum. Yine de tüfeği sattım. Nedeni: tam dolum ile sadece 2 şarjor atıyorsun bu 28 atış demek. NP03 benze uzunlukta ve 4 şarjor atıyor. yani iki katı. Tabi onun tüpü daha hacimli ama dediğim gibi uzunlukları neredeyse aynı.
Ayıca ilk atış ve son atış arasında inanıomaz fark var. 270 fps fark bana göre çok ama çok fazla. Tamam bu ürün regulatorlu değil kabul. Ama Kral'ın birçok tüfeği regulatorsuz olsa bile sanki regulatorlu gibi atıyor. Bu da ister istemez çok hoşuma gitmedi.
Ürün sevmemin ana nedeni tek dolum ile az atış yapması ve fabrikayı aradığımda bizde teknik servis yok denmesi ve mail attığımda da geri dönüş yapılmaması.
Yani ürün istediği kadar güzel olsun. Hatta tüm hitiyaçları karşılasın ( ki oyle değil) günün sonunda bir muhatap bulamıyorsunuz. Sadece bu bile satın alma kararını ciddi anlamda değiştirir.
Lafı ağzımdan almışsın 🙂
-
Arkadaşlar herkese selamlar
https://www.hilalav.com.tr/urun/bushnell-4x20-tufek-durbunu bu ürünü 105 tl ye gördüm fiyatı çok uygun geldi ürün orjinal mi acaba mod 25 tactical qe üzerine kullanılabilir mi
Bilgi verir misiniz teşekkürler.
Yıllar önce almıştım kesinlikle tavsiye etmiyorum direk çöp
105 TL'ye alırsın kısa bir kullanımdan sonra bundan adam olmaz dersin sonra başka dürbün arayışına girersin
-
Ben bu hobiye hatsan ile başladım bir model değiştirdim ama en son pes edip hatsana veda ettim dediğin gibi malzemeden kaçmıyorlar ama ince işçilikleri biraz zayıf