OLUMSUZ tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

hayırlı olsun ben yıllarca breaker bullup s kullandım tabi yeni tüfekler alınca yaklaşık 2 yıldır kullanmaz oldum benimkinde regülatör yok ama isabeti gayet iyi üstelik modlamaya müsait bir kaç kere satmaya niyetlendim ama elime alınca vaz geçtim bakalım bu aralar elimdeki tüfek sayısını azaltmaya gitmeyi düşünüyorum ama hangilerini satacağıma karar veremedim :):)

Kardeşim senin sorunun bir çok sebebi olabilir

1. Dürbünün boğaz kelepçesini aşırı sıktıysan dürbün tüpünde şekil bozukluğu na neden olur bu durum genelde zoom yaptığın zaman ayarı bozar (not şekil bozukluğu kalıcı olmaz) vidayı gevşettiğinde düzelir tatlı sert sıkman yeter hem yandan paralaks lı dürbünlerde paralaks tekerinin sertleşmesine ve zamanla paralaksın bozul masına sebep olur

2. 230 bardan 150 bara kadar atış yaptığını yazmış sın başka birşey dene tüfeğe 200 bar bas 1 şarjör at sonra tekrar 200 bar bas bu şekilde her şarjörde basıncı 200 bar doldur bu şekilde 6 şarjör at bakalım düzelirse sorunun tüfekten .

Sorunun tüfekten olduğuna kanaat getirirsen servise gönder kendin tamir edeceksende yay ve çekiçten yapabilir ,tüp valfinden yapabilir, namludan da yapabilir

Benim Makaron uygulamam bu şekilde iki ren sipariş verdim kırmızı ve siyah ilk önce kırmızıyı uygulamak istedim beğenmezsem üzerine siyah uygulayacaktım ama kırmızı fena durmadı sıkılınca ya kadar bu şekilde kullanacağım .

Yanlız kırmızının üzerinde yazı yok ama siyahta uzunlamasına inceden boydan boya yazı mevcut alt tarafa gelecek şekilde uygulanırsa pek görünmez

Namluya et kalınlığı katmak istersen bunları küçükten büyüğe doğru sıralayarak üst üste geçirebilirsin, birazda fön makinası tutarsan tamamen kenetlenir birbirine yerinden oynamaz.

Fön makinası yeterli olmuyor sıcak hava tabancası veya çakmak pürmüz yanlız birtarafa büzüşmemesi için hızlı bir şekilde hertarafına tutmak gerekiyor hatırlatma olsun diye yazdım

Makaron, Makaron Kablo, Isı İle Daralan Makaron - Direnc.net
    Isı ile daralan makaron kablo satışı Direnc.net'te. Makaron çeşitlerini uygun fiyatları ile satın alabilirsiniz.
    www.direnc.net

Bir site daha vardı bulamadım ben kırmızı ve siyah renk aldım kırmızı olan tam kırmızı değil kiremit rengi gibi bilginiz olsun ama uyguladım fena durmadı tüfeğin fotoğrafını paylaşırım

Yanlız sipariş verirken ölçüye dikkat edin örnek namluyu kumpasla ölçün 13 mm geliyorsa 13mm ile 16mm arası alabilirsiniz 1.3 mm ile karıştırmayın arada virgül olmayacak

Selamünaleyküm arkadaşlar bazı arkadaşlar bilir aylar önce sıfır tormenta almıştım ve isabet soru ile karşılaşıp sorunu namluyu değiştirmekle çözmüştüm ozamandan beri sorunlu namlu çekmecede duruyordu.

Birde namlusu ile tüpünü bir arkadaşa verdiğim np 01 vardı oda atıl duruyordu

Bugün boşta olduğumdan tormenta namlusu ile np01'i birbirine modladım namlunun crown'u çok azdı büyüttüm np01 çekiç ayarını göz kararı sıktım 2. Eldığım 180cc tüpüde taktım sonuç mükemmel oldu

Elimde ölçüm cıhazı olmadığından Kaç FPS ile attığını bilemiyorum ama baya güçlendi

170 bar dan 120 bara 2 jarjör atıyor

30 mtde pars 18.13 gen ile 8 atış yaptım fotoğrafta görünüyor beton duvara attım

Evet çeşitli ihtiyaçlar var. Av yapmazsam arka bahçede de kullanmazsam susturucuya da ihtiyaç duymam. Ama asıl olan susturucu istememek. Çünkü namlu ceketi her durumda var. Hem ceket hem susturucu olsa bana fazladan zararı yok. Ağırlık uzunluk gibi. O zaman da kullnıcının sesi sevmesiyle alakalı oluyor.

Bana kalsa hem ceket hem susturucu isterdim.

İşta tam bu sebebten fabrikalar çeketi susturuculu yapmıyorlar herkes istemediği için sessizlik isteyen susturucu taksın diye düşünürler ama üretim aşamasında ceket susturucu lu opsiyonu koyabilirler

benim anlamadigim bu tufeklerin tasarimcilari bu konuyu hic dusunmuyorlar mi, belki de susturucu sadece namlunun ucunda etkindir geriye dogru bir etkin bir hava tansiyonu olusmuyordur.

Bence isterlerse o ceketi başarılı bir susturucuya çevirirler ama bu tüfekleri satın alan herkes aynı kafadan değil yani kimileri sessizlik isterken kimileri ses ister misal ben kimsenin rahatsız olmadığı yerde susturucu kullanmak istemem biraz ses istiyorum susturucu kullandığım zaman sanki çok zararsız boncuk atan tüfek kullanıyormuş gibi hissediyorum o sebepten üsteki paylaştığım resimde görünen en tombul olan moderatör görünümlü Air spliter dir ben görsel açıdan namlunun ucunda modetör görmek istediğim için yaptım

Bu parça da np 04 ün namlu ceketinin ucundan çıkan parça. Konik şekilde olmasının sebebi havanın namlu ceketinde kısmen dolaşıp sesi düşürmesi. ( Diye tahmin ediyorum)

evet bahsettiğim parça buydu her ama ceketli namlularda olmuyor birde namlunun dışında ceketi merkezleyen silindir var ondada havanın cehetin içerisine tahliye edilmesi için delikler olması lazım

Hocam teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. LW namlu düşünmüyorum, çünkü şuana kadar LW namlular Hatsan'ın namlularından daha iyi sonuç verdi diyeni görmedim, yerli üretim mümkün mertebe tercihimdir zaten. Ne bileyim Krala pek için sinmedi, gönlüm Hatsan dan yana. Ben şimdi Nova Compact ile Nova Star arasında kaldım, aradaki fiyat farkına değer mi bir fikir bulabilmek forumu eşeleyip duruyorum :D

sana başka bir tavsiyem acele atme iyi düşün ben 20 senelik pcp içindeyim geçmişte acele karar vererek yanlış seçimler bir çok kez yaptım imkanın varsa bayide incele almak istediğin tüfeği

arkadaslarimdan hic deneyen oldu mu acaba bircok tüfekte kocaman ceket var ama sadece koruma ve daha cok kozmetik. Halbuki namlu ucundan cikan hava ilk once ceketin icinde bogulsa ses ciddi anlamda azalabilirdi.

reximex throne da var bende farklı bir uygulama yapmıştım ceketin çıkışına konik kalın pul yapmıştım yani içeride kalıyor dışarıdan belli olmuyor bir miktar kesmişti