Moralim bozuldu şimdi hocam. Yine düşüncelere gark oldum
OLUMSUZ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar herkese yardımları için teşekkür ediyorum. Bu ay alacağım gibi. Nova Compact'ta karar kıldım. Ama hangi kalibreyi alacağıma bir türlü karar veremedim. Stok durumlarını da inceleyince 6.35in tercih edildiğini görüyorum. Gel gelelim pellet seçenekleri 6.35te çok kısıtlı, 5.5ta ise idare eder diyeyim, isabet ve çok önemli olmasa da tahribat için hangisi daha idealdir? Bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.
öncelikle aramıza hoş geldin dürbün olarak tavsiyem Discovery VT-Z 6-24X44 kardeşimde var çok net üstelik yandan paralakslıdır
önden paralakslılar dürbüne kapaklı lens koruyucu takarsan sıkıntı oluyor bilgin olsun ilk tercihin yandan olsun ayrıca 8*32 kesinlikle alma 4*16 veya 6*24 arası alabilirsin
Nova Compact bu tüfeği tanımıyorum ama bir zamanlar hatsan airmax 5,5 lw vardı keratanın sevdiği pelleti bulamamıştım bir türlü ve benim için önemli olan spoton'uda sevmemişti muhtemelen jsp kalitesinde pellet istiyordu bende bu kusurunu belirterek uygun fiyata devrettim gitti şimdi bu yorumum kafanı karıştıracak biliyorum ama bütün lw namlular aynımıdır bilemiyorum ama ben lw den soğudum krala geçiş yaptım ve buzamana kadar kral namlularından sıkıntı yaşamadım -
daha yumuşak olan oringi nereden bulabilirim (satın alabilirim) üstad?
Sanayi de bazı oto aksesuarları satan yerlerde rulman satan hırdavatçılarda da bulabilirsin
-
Yaptığınız bu modifikasyonun tabancanın isebetine herhangi bir katkısı varmı
-
tüpü doldurabilmek için ayrı bir aparat gerekiyor sanırım co2 tüpler kaç bar basınşla geliyor
-
mrb arkadaşlar co2 tabancaların tüpleri doldurulabilir şekle gelebilirmi veya doldurulabilir tüp yapılabilirmi
-
Bende at 44 var lw çok çok iyi 18.gr jsb ile müthiş isabetli. Yerlilerden spot on 16.5 seviyor. Spot on ile arada bir kaç uçan kaçan pellet oluyor ama. namluda iki farklı noktada namlu tutturma yuvası açmışlar tahminimca bu namlu başka tüfeğe de takılıyordur. Bir de isabetle birlikte namlu malzeme kalitesi yani dolayısıyla ömrü de önemlidir. Benim için tercih sebebi kalite .
Hatsanın namluları başka markalara uymuyor ben söküp incelemiştim
-
bu msz bıraz ıcımı rahatlattı rexımex gen2 almısdım bunu neden almadım dıye kendımı sorguluyordum
Gen 2 çok eleştirilsede yerli favorimlerde hala 1. Sırada
-
ah o namlu yok mu o namlu. o namluyu kral breaker e takabilseydim. tek tüfek olarak kullanırdım.
Lw namlular standart hepsi aynımı yoksa tüfeğe göre özelmi zira bende lw hatsan vardı hiç bir pelleti sevdiremedim şuana dek kral kadar isabetli namlu geçmedi elime solid atmıyorum tabi solidde iş farklı
-
Bir bayiye gidip elinize alın gözünüzle görün öyle alın derim.. Eğer tüfekle oynamayı seven biriyseniz bu tüfekte bu sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek..
Herkesin bayide görme şansı yok mesela ben bizim buradaki bayiler hala elde kalan yılların yaylıları veya a44 ler var ellerinde
-
Güç ve isabet konusunda baya iyi ama ben reximex throne gen 2 yi tercih ederim
Hayırlı olsun güzel tüfek bende gen 1 var
-
Kral namlusu direk uyumlumu yoksa tornada işlem gerekiy
tornaya gerek yok delik çapı aynı sadece kral namluların yuvaları 3mm kadar daha uzun olduğu için namluyu dibine kadar oturtmamanız gerekiyor yani jarjör takılan yere sıfır yapmanız kafi yoksa sonuna kadar ittirirseniz jarjör tarafından çıkıntı yapıyor jarjör girmiyor benim elimde iki marka olduğu için denedim hatta thoreno ya bile taktım oldu
şöylede bir örnek vereyim kral namlular reximex e uyuyor ama reximex namlusu krala olmuyor
-
Yaylı da son noktaya geldim diye düşünüyorum. 1-2 merak etiğim ürün var o kadar. Bu kategorideki favorim DİANA markası.
Şimdi de hızlıca PCP dünyasına girdim.Forumlarda okuduğum ve anladığım kadarıyla yerli ürün alacaksan mutlka LW namlu olmalı. Yine forumları baz alarak en sıkıntısız kullanıcıyı üzmeyen yerli ürün kesinlikle Effecto. PX4 mü PX5 mi birde PX5 Pro mu onu bilemiyorum. Pro nun tek farkı modertore sahip olması gibi yazılıyor.
Effecto zenon çıkmış tasarımı gayet güzel hiç kullandınız mı
-
Bu yazılardan anladığım kadarı ile Reximex Throne Gen 2 alınmaz. Alınırsa da mutlaka iyi bir usta bulunmalı ve ürün ciddi bir bakımdan geçmeli. Gelen ürünler sorunlu ve fabrika çok yavaş davranıyor ve zaman zaman tamiri aksatıyor.
Forumlarda okuduğum kadarıyla bu marka çok sevilmesine rağmen çok sorunlu. Ama millet tercih etmeye devam ediyor. İşte benim anlamadığım bu.
PCP ye giriş yapan biri bu marka ve modeli tercih etmemeli mi? En sorunsuz Effecto mu?
abim sen bukadar silaha nasıl sahip çıkıyorsun her gün içtima alman lazım yoksa içlerinden arazı olan çıkar mutlaka
-
Bu yazılardan anladığım kadarı ile Reximex Throne Gen 2 alınmaz. Alınırsa da mutlaka iyi bir usta bulunmalı ve ürün ciddi bir bakımdan geçmeli. Gelen ürünler sorunlu ve fabrika çok yavaş davranıyor ve zaman zaman tamiri aksatıyor.
Forumlarda okuduğum kadarıyla bu marka çok sevilmesine rağmen çok sorunlu. Ama millet tercih etmeye devam ediyor. İşte benim anlamadığım bu.
PCP ye giriş yapan biri bu marka ve modeli tercih etmemeli mi? En sorunsuz Effecto mu?
Ben gen 1 var 2. El aldım bende solid atmak istedim baktım isabeti iyi değil spoton atıyorum isabeti çok iyi ucuz pellettle iyi iş yapıyor açıkçası çokta kurcalamak istemedim tohreno bana göre FX kopyası tasarım olarak FX alacak bütçem yok olsa bile spoton atamayacağım için bence tohreno Türkiye şartlarına göre iyi bir tüfek tabi bu benim görüşüm.
Ben asıl sorunu tormentada yaşadım jsp 18.13 grupman ı bile beni tatmin etmedi fabrikaya gönderdim kendileri tüfeği denemişler sorun gözlemlememişler bende kral namlusu takarak isabetini inanılmaz bir şekilde isabeti arttı 93 MT spoton pars la kibrit kutusu kadar grupman yaptım daha ne beklenir ki bu sorunlardan dolayı fabrikaya kızgın değilim aksine uygun fiyata tohreno ve tormenta gibi tasarım olarak çok beğendiğim tüfekler alma şansım oldu ğu için teşekkür bile ediyorum öz eleştirimi yapıyorumki yetkililer bu yazımı okurlarsa kendilerini geliştirirler diye düşünüyorum
-
hayırlı olsun güzel tüfek bende gen 1 var tasarımına hastayım cidden çok hoş birde modüler yapıda isabetine gelirsek ben jsb kullanmıyorum o sebebten orjinal namlusu bana isabeti çok iyi gelmedi altını çizeyim kötü değil ama ben 30 veya 50 mt den sineği vurmak istediğim için bana çok isabetli gelmedi bende elimde olan 53 cm kral namlusunu taktım isabeti hatrısayılır şekilde arttı üstelik spoton pars la
-
Benimki hatsan torpedo baya seviyordu tek delik yapıyordu ilk namlu ama dediğim gibi şuan tüfek arızalı valf ayarı falan verilmesi lazım heralde bununla da tek delik yapacak
inşaallah
-
Spoton 18.13 düzelmesi zor 5 kez gönderdim halen aynı sorun var sözde ustası ile tartıştım yarın arayıp yapılmadığına dair video ve ustalarının iddialarını bitirecek konuşmalar yapacağım Şahitli ama tüfeği göndermeyecem
hadi hayırlısı pointed denedinmi hiç kral namluları bazen pointedi parstan daha çok seviyor
-
Denedim fakat dürbünü ayar verene kadar 5 şarjör attım tüfek halen arızalı olduğu için net bişey diyemiyorum
düzelir inşallah hangi pelleti kullandın
-
Görüşleriniz için çok teşekkürler hocam. Hala çok beğenmeme rağmen sizin de belirttiğiniz gibi RP modeli ile ilgili bazı problemlerin olması sebebiyle ve sonraki serilerde bu durumun düzelmiş olacağına dair bilgilere ulaşamadığım için sanırım Np02 veya Np03 modellerine yöneleceğim. Pompa ile dolumu da düşününce Np03 modeli olacak gibi
Np02 tüp hacmi çok iyi tek eksi yönü namlu kısa bunu almaya karar verirseniz ileride isabetini beğenmezseniz Np03 namlusu takarak isabetini arttırabilirsiniz