turaks tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu kitabın orjinal kapak rengi pempeydi...erkekler rahatsız olur diye siyahta bastılar. Eğer bir erkek renginden rahatsız olduğu için siyah baskısını alıyorsa, inanın bana bu kitabı 100 kerede okusa zaten anlamıycaktır.
Benim okuduğum pembeydi,hiç te gocunmadım..
-
Kitap bir solukta okunuyor,Hz.Şems'in kuralları tek başına hayata yön verecek cinsten.Çok keyifli.İyi okumalar dilerim..
-
Teşekkürler..
-
Merhabalar ;
http://www.akdalarms.com/products.html
Bu sitede konu olan travmatik silahlar nedir bilen var mı?
-
zekice değil hatta aptalca sadece dalga geçmek için yazmıştım...
-
-
Bu buluşmayı kaçırdığıma çok üzüldüm yaa...Hem sizlerle tanışmak hem safiri doyasıya kullanmak için iyi bir fırsattı,daha hala hakkını verip 1 sarjör bile atamadım arada çıkarıp seviyorum sonra tekrar kutusuna...:(
-
Çok hoş gerçekten iyi günlerde kullanın..Bende başlıyorum benim Cfx i zımparalamaya ve eğelemeye
-
geri tepmesi hiç yok,kullanımı bakımı ve görünümü çok güzel.Umarım yasal sıkıntılar son bulur da yaygınlaşır.
-
Eyvallah..
-
-
Bulursunuz arkadaşlar...Cumhuriyet caddesi'nin demirtaş hamamı tarafındaki silah ve av malzamesi satan 4-5 dükkan var oralara bakabilirsiniz.Fiyat konusunda bazen pahalı olur ama internetten alıpta kargo vermek ve beklemek yerine tercih edilebilir.
-
Benim Hiç sapanım olmadı :(...
-
Arkadaşlar bu metal kovanlı fişekleri hangi firma üretecek biliyor musunuz?
-
Exador teşekkür ederim cevaplar için...
Evet aparat yok onu ayrı alıcaz artık...
Selamlar..
-
Exador selam ;
Bende safir T14 sahibiyim, sana 2 adet sorum var vakit bulup cevaplarsan sevinirim.
1- Gittigidiyor'dan Red dot aldım fakat vidalarını sıktığım halde hala boşluk var sen dürbün yada R.Dot kullanırken ekstra bir aparat takıyomusun?
2- Palla nın tek mermisi saat gibi çalışıyor fakat Cheditte marka saçmalar takılıyor,sağlıklı olarak kullandığın saçma var mı?Teşekkürler.
-
Yunanlılar bizim elimizdeki ekmek bıçağından bile korkuyor,çok normal böyle bir silahtan ürkmeleri Paranoyak adamlar
-
Selamlar ;
Satıyorlar derken para karşılığı anlamında kastetmedim,tanıtım ve yaşatma olarak kullanmıştım,bizim lise öğrencilerimiz maalesef kendi tarihlerini hiç ama hiç bilmiyorlar adamlar ise işte güzel bir örnek olarak katana kılıcını hala yaşatıyorlar hatta binlerce km.uzakta olan bizleri bile etkiliyorlar(bu arada yanlış anlaşılmasın katanaları bende çok beğenirim üzüldüğüm nokta çok zengin olan tarihi mirasımız karşısında çok fazla bilgiyi ve görsel kaynağı koruyamıyoruz,yine benim tabirimle satamıyoruz).Ya biliyosunuz adamlar bizi hala fesle geziyor biliyor.Biz İngiliz uzun yayını biliyoruz resmini bile çizeriz ama bileşik yayı tanımıyoruz.Bu arada Japonların ne kadar çok asimile olduğunu tv programlarında görüyoruz eski kuşak hariç gençler kendi Japon isimlerinin yerine amerikan isimleri kullanıyorlar bilgi amaçlı yazdım.Sevgiyle kalın
-
Adamlar kendi kültürlerini nasıl satıyorlar..Bizim "Yatağan"larımız kalite ve kullanış açısından Katanalardan iyi olduğunu biliyorum.Nerden biliyorsun diyecek olursanız Discovery de izlemiştim yıllar önce..Yatağan, yapı olarak Katana gibi düz değil,eğik yapıda imal ediliyor bu da kesme gücünü arttırıyor.Maalesef şu anda sadece Denizli'nin Serinhisar ilçesine bağlı olan Yatağan'da turistik olarak yapılıyor.Bu silahın ustalarının sayısı artsın diye AB fonlarından ciddi bir para yardımıda geldi diye biliyorum(1,4 Milyon Avro).Umarım yaygınlaşır,bizde duvarlarımıza katana değilde yıllarca Yeniçerilerin ve Leventlerin asıl muharebe silahı olan yatağanları asarız.Selamlar...