Bu dürbüne daha önceden bende bakmıştım ama reticlesinin resmini bir türlü bulamadım. Fiyatı da makul seviyelerde ; mümkünse artı kılının bir resmini paylaşabilirmisiniz ?
yasins tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
güzel tüfek gülerek kullanın ama dürbün daha çok dikkatimi çekti markası modeli nedir ?
-
evet bahsettiğiniz sorun tamamiyle tüpün valfinden kaynaklanıyor ama sıfırdan bir tüfek toplattıracak durum da yok ortada, ya yayı değiştirirler yada tüpü sorun düzelir sıkmayın canınızı
-
kılıfta saklamanın mantıken hiç bir zararı yoktur diye düşünüyorum ayrıca nemli ortamlardan,kirden,tozdan korumuş olur tüfeği
-
Piriçte çok etkilidir nem için bilmeyen yoktur zaten ama hatırlatmak istedim
-
Videonun orjinali...
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.hobiye bu videoyu izledikten sonra başlamıştım. görür görmez hatırladım
-
ben kaydetmiştim numarasını tüp için isterseniz verebilirim. mail adresi gti_koray@hotmail.com.
-
aynı sorunu farklı bir tüfekte yaşamıştım tüpün hava girişi kısmındaki valfin muhtelemen o-ringi ömrünü yitirmiştir onu değiştirmen gerekecek
-
Zamanında üzerime yaralı olarak koşan domuza verdiğim tepki aklıma geldi
-
bu işe gönül vermiş herkes endişe duymuştur eminim, erişim yeniden sağlanınca da derin bir ohh çekilmiştir
-
effectonun manometresi kundağın altında mı yan tarafında mı ? tüfek resmi sitelerinde bile yok anlamadım ben bu işi
-
hangi görsel abi likler ölmüş
50 mesaj limitini tamamlamaya çalışıyorsun sanırım
-
Teşekkürler amca içini traşlayacağım dışına da kaplama yapacağım.
Moderatörün içini traşlayacağım boyuyla oynamadığım için moment değişmeyecek. Kamuflaj bantla kaplayacağım abi inşallah aklımdaki gibi olur teşekkürler. Hafta sonu dampa ayak projemi test edeceğim başarılı olursa eleştirilerinize önerilerinize açığım
Mod125 senden ne çekti be kardeşim aldığın ilk zamanları unutmuyorum
-
mesajı iki kere kaydettim yanlış oldu
-
dikkat etmemiştim kutu içeriği ile ilgili olan mesajınıza pardon
ama siz dolaylı yoldan temin ettiniz anladığım kadarıyla hayırlı olsun.
-
Ayrıca Ata Arms'dan Bilal Bey ile yazışmalarımıza istinaden kendileri bana alıcı ödemeli naçizane bir kargo gönderebileceklerini söylediler. Kargonun yaklaşık 10TL tuttuğunu söyledi.
Dün akşam üzeri kargo gelmiş. 5 TL tutmuş. Ata Arms ve Bilal Bey'e de ilgilerinden dolayı buradan teşekkür ediyorum.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Tüfek çantasından standart olarak çıkması gerek şapka, kayış, ruhsat cüzdanı, şoklar vs. bende venza kullanıyorum ve aşırı memnunum. Hayırlı olsun kazasız belasız gülerek kullanın.
-
Kendi açımdan ben öyle güçlü kuvvetli birisi değilim 40-50 atıştan sonra omuz dirsek ne varsa ağrı içinde kalıyor. mod125 beni pcp ye geçiren en büyük etkendir ki pcp nin ne olduğunu dahi bilmiyordum o zamanlar. Seni yaylı ustası olarak biliyoruz abi ; e bünye bi yerden sonra alışmıştır takır takır kurar atarsın, senin için normaldir yani
-
Elinize sağlık Emir Amca, tüfek ciddi güçlüymüş. Konu dışı olacak ama bir sorum var. Mod 125 sniper'ların moderatörü görüntü amaçlı mıdır, isabete etkisi var mıdır? Sadece sesle ilgileniyorsa sıkıntı yok, Kesip biçip değişik bir susturucuymuş gibi görüntü vermek istiyordum.
eğer ucundaki moderatörü kesersen zor kurulan tüfek daha da zor kurulacaktır mesafe azaldığı için, arpacık kısmını da bir şekilde halledersin diye düşünüyorum ama oda sıkıntı çıkartabilir, içine el feneri tut pellet çarpması vs yoksa elleme dursun derim. Dıştan bir şeyler yapabilirsin kaplama, boyama gibi
-
açıklamalarda ; 925fps diyor 18gr jsb ile
-
Tüpün altındaki giriş kısmını değiştiriyorsunuz, ya orjinal tüpteki girişi çıkartıp uygulayacaksınız bt65 tüpüne yada valfsiz yeni bir ara parça yaptıracaksınız ben valfsiz ara aparatla kullanıyorum, sadece regülatör vs bakım gibi işlerde orjinal tüpü kullanıyorum.