Sayın Godofwar, biz Hatsan'ın elindeki imkanlarla daha iyisini yapabileceğini biliyoruz. Lazer kesim vs bunlar çok önemli şeyler değil. Tüfeği %20 daha ucuza mal etmek yerine bunun yarı maliyetine hatta fabrika'ya sıfır maliyetle şu andaki halinden %50 daha sorunsuz ve kaliteli bir silah üretebilirler. Ama üretmiyorlar, uğraşmıyorlar. Bozulursa yolla servise yapalım diyorlar. Sorun burada. Yoksa forumdaki arkadaşlarımın ve benim derdim Hatsan'ı kötülemek hor görmek değil. Hatalarını belki anlar görür diye yazıyoruz. Faydamız olabiliyorsa ne mutlu.
arkadaşlar , burada üstünde konuştuğumuz iş bir anlamda hobi , insanlar gelirleri imkanları ve zamanları olduğu sürece kendilerine hobiler , yoğunlaşacakları işler bulurlar , bu hatsan mod 125 daha ucuza satılsaydı şimdi olduğundan daha fazla insan bu silahı alıp üstünde çalışacaktı , daha farklı modifiye ve tuning yolları bulunacaktı , bunların hepsini hatsan sonraki modelinde uygulayacak optimize yolları arayacaktı , maalesef , benim mod 125 te bulduğum lazer kesim parça yağ çeliğinden ve lazerde işlenmiş , üstüne dolaba sokulup çapaklarından arındırılmış artı fosfatlanmış bir parçaydı , bu sebepten eleştirdim , kırılan parçayı söktüm emniyet anlamında sıkıntı görmedim , bu parça tüfek her kurulduğunda emniyet mekanizmasını güvenli duruma getiriyordu daha ucuza daha pratik çözülebilir ve gereksiz bir parçadır diyorum hala , hatsan yöneticilerinin bu forumu izlediğini düşünüyorum yoksa benim bu modelden ne karım nede zararım var , ama bizim sanayimiz gelişsin gamo webley değil , bize aksın kaynaklar...