Yeni buluşma yerini bulabilirsem bende geleceğim.97K ile yarışmada neler yaparım bilemem
XEagleX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Rıfat abi çocuğun atarken boş fişek ne kadar yakından gidiyor?Fişek rahatsız ediyor mu atarken?
-
Otomatikte bi sıkıntı çıktı ben solak atıcıyım.Sağlak tüfeği solla atabilir miyim?
-
Merhaba arkadaşlar
Av tüfeği almaya karar verdim ama ne alacağıma karar veremedim.Tüfeği kullanma amacım çoğunlukla hedefe atmak için olacak ama domuz avında da kullanacağım.İlk başlarda otomatik tüfek almak istiyordum ama sonradan dağda gezerken av yapmasam dahi tüfekte takozun takılı olması gerektiği yoksa tüfeğe el konulacağını öğrendim(internetten de bu durumu doğrular bi kaç konu buldum).Bu yüzden otamatikten biraz soğudum.İlla tek kurşun atabileceğim bi tüfek olsun istediğim için (atacağım merminin %90 nı tek kurşun olacak) slag namlulu tüfeklere bakıyorum.Kafamda 2 tüfek belirledim bunlardan hangisi bana daha uygun olur?
1-) Ata otomatik kombo 61 cm slag namlu ,71 cm şoklu namlu 1450 tl civarı
Bunla ilgili sıkıntım üstte de belirttiğim gibi takoz ve mermiyi kendisi sürdüğü için güç kaybı olur mu?
2-) Huğlu model valment 61 cm slag namlu gez, arpacıklı , enjektörlü 1420 tl , enjektörsüz 1200 tl
Bu huğlunun ürettiği özel bi tüfek ne özelliği varsa arayıp sorcam.Süperpoze diyenlere ikinci sorum var .61 cm mobil şoklu bi Huğlu mu alsam daha iyi olur valment mi?
Hangi tüfek benim için ideal ? Otomatik ve superpoze tek kurşunda isabet,mesafe,tahribat açısında hangisi daha iyi? -
-
-
-
Sabah kalkabilirsem 7-7:30 gibi çamlık 1 e gıdecem.Biraz şişe kırarım .Siz o saatlerde nerde olursunuz?
-
Tebrikler Ahmet yine aynı yerdesin.
Abi sorma en son atışı bana yaptırttılar rüzgar, güneş her türlü kötü koşulda anca bu kadar oldu
-
-
-
Ben yarın ODTÜ robot yarışmasına katılacağım için buluşmaya gelemiyorum.Yarışma olursa benim yerime bir sonuncu çıksın
-
Bu gün anlayamadığım bi uyku moduna girdim.Öğlen kalktığım için gelemedim .Neyse yarışma olmamış anlaşılan sonuncuya gerek yokmuş
-
2-3 ay için silüete karşıyım sonuncu oluyoz yoksa çardırda grupmanımızı yapalım havalar iyi olunca silüet yaparız o zamana biraz kas yaparız hem
-
Tam silüete alıştım yarışma bitti.Birincilik için yapılan yarışmada Serdar abiyi çekmek lazımdı aslında ilk videoda oynadığının az bir kısmı görülmüş.Bilerek son atıp diğerleri üzerinde baskı kurdu .Bundan sonra gitmeden ayakta atış yapacam yoksa 3 saniye sihalı havada tutarsak başarı oluyor .
-
Gerçekten güzel bir yarışma oldu.Katılan herkese teşekkür ederim.AnkaraTeam olarak yazında kendi aramızda saldırı savunma tarzı değilde iki tarafında saldırıda olduğu paintball yarışmaları düzenlersek baya eğlenceli olur.
-
An itibarı ile 18 kişiye ulaşmış bulunuyoruz. Big Game bize özel gibi bir şey olacak neredeyse. =)
Mevcut katılımcı listesi:
RaptorX +3
mrmataracı +1
marlon2000 +2
XeagleX
serdarhavsut
eblemis +6
Toplam 18 kişi.Şu anda katılım 40 kişi civarındaymış, tedbiren 2 kişilik fazladan yer ayırttım, katılacak başka arkadaşlar varsa yarın akşama kadar haber bekliyorum, yarın akşam arayıp kesin sayı vereceğim.
Hazır 18 kişi olmuşuz 7 kişide gelenlerden alalım 25 kişilik kendi aramızda takım olalım.Hem böylece Ankarateam ın paintballdakı gücünüde bir nebze test ederiz.
-
Bende tek kişi olarak katılıyorum.Bakalım bu yarışma nasıl olacak ilk paintball yarışmam baya kötüydü .
-
ben ayrılmadan 2 foto çekmiştim, benden günah gitsin:
[Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/100213/temp/zfhofjie.jpg]
[Resim Engellendi: http://s11b.directupload.net/images/100213/temp/v8gkyjpc.jpg]
bu arada Ahmet silahını yine sıfırlayamadı mı? Serdar'ın silahıylamı atış yaptı?
Yok abi ben kendi siahımla attım oraya yanlış yazılmış.Silaha tam alışamadığım için basınç düşünce baya yukarıdan vurdu .Ondan benim sonuç böyle haftaya dahada iyi atıslar yapacam bekleyin.
-
Suçlamaları kabul etmiyorum .Evren abinin dediğini anladım atış sırasında sıfırlama yapıyım dedim ilk 2 vuruşta 7 i vurdum oldu sıfırı dedim ne olduysa ondan sonra oldu atışlar Erdem abinin kağıdı vurdular .Bir hafta boyunca sıfırlamakla uğraşacam bakalım haftaya nasıl bir tablo çizecez .