Gerçekten güzel bir buluşma oldu.Ben yine dürbünün azizliğine uğradım .Saolsun Serdar abinin tüfek yardıma koştu.Bu hafta uğraşıp sıfırlayacam ondan sonra daha iyi atışlarla aranıza geliyorum.
XEagleX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben kendi silahımla atamadım dürbünü sıfırlayamadığımız için.Bir sıfırlayayım güzel atışlar yapacağımda zaman olmadığı için sıfırlayamadık bi dahakine artık ama Serdar abinin silahlada güzel atışlar yaptım umarım yine sonuncu olmamışımdır
-
Yarın fazla 25.4mm lık ayağı olan getirebilir mi?Bug buster için kullacağım.
-
Bende 9:37:21 gibi orda olurum.Murat abi gelirken kronoyuda getirebilir misin?
-
Gerçekten güzel bir buluşma oldu bide ben benim AA ya dürbünü takabılseydım dahada güzel olacaktı u yarışmadada sonuncu olduk ama artık ust sıralara çıkmamın vakti geldi
-
Bende yazıcı var çıkartırımda düzgün kağıt hedef şekli bulamadım link varsa çıkartırım yarına
-
amanın sende mi Brütüs ?
hayırlı olsun, güle güle kullan
bende bende
saol Erdem abi yarın sabah kargodan silahı alıp gelmeyi düşünüyorum sizinle birlikte ilk atışlarını yaparız -
Her hangi bir aksilikle karşılaşmazsam yarın yeni silahımla birlikte bende katılıyorum
-
Geçmiş olsun Erdem abi.Bende uyku yüzünden katılamadım.Artık sınav arası kaçabılırsem gelırım.
-
Sınavlardan önce bi kaçamak yapıp gelebilirim.
-
Hayırlı olsun Rıfat abi güle güle kullan darısı başımıza
-
Yarın bende geliyorum.Benım durbunun paradaksı için segman pensesi olan var mı?yada açmaya yarayacak baska aleti olan varsa getırebılır mı?
-
Bu gün saat 14.00 de Mustafa(Gmby),Evren (Eblemis) ve bende PS de olacağız..gelmek isteyenlere duyurulur.
Biz döndük siz geliyorsunuz.
Bizim buluşma gayet güzeldi ps de atış yaptıktan sonra 2. çamlıkta ateşli ile 15-20 mermi attık sonra aşağıda eblemis(Evren)le karşılaştık sonra ayrılıp Osman abinin dükkana gittik ama bulamadık.(dürbünü verecektim Osman abi artık bi dahaki buluşmaya) -
Uzun bir aradan sonra herhangi bir aksilikle karşılaşmazsam bende aranıza katılacağım.
-
Silahınız hayırlı olsun kazasız atşlarda kullanın.
Pelet seçimin JSB 14.3gr kullanmanızı tavsiye ederim.Silahın çıkış hızı düşük olduğu için 16gr 97K için ağır kaçabilir . -
Geçmiş olsun Murat abi
Staj defterini yazmakla uğraştığım için gelemedim X(Yine güzel bir günü kaçırdık
-
Yer varsa bende gelirim nasıl buluşcaz? nerden hareket edeceğiz?
-
Ben Gamo silahımı kargoyla yolladım hiç bir sorun çıkarmadılar.Sialhı kargoya verırken orjinal kutusu varsa ona koy yoksa güzelce başka kartonla sar,kartonun etrafını naylonla sar kargoyada oyuncak silah diye ver.Ben bu şekilde yaptım aldılar.Aras kargoya vermiştim.
-
Bir sorun olmazsa bende geliyorum.Fazla şişesi olan varsa getirsin kıralım .Oradaki şişelerin kökü kurumaya başladı.
-