Geçmiş olsun Köksal abi fazla zorlamamak lazım evde yat dinlen.Bu gün gayet güzel bir buluşma oldu Murat abi Kamuran abi 2. çamlıkta bol bol ateşli silahla attıktan sonra katıldılar aramıza. Bol bol şişe kırdık; fişek vurduk.
XEagleX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Herhangi bir sorunla karşılaşmazsam bende geliyorum.Bu arada elinde fazladan 30mm tüp genişliği 11mm kızak genişliği olan ayak varsa buluşmaya getirebilirmi?
-
Gayet güzel bir grupman yapmıştım ama Bülent abi kağıdı atınca resmini koyamadım.(Crow un işine geldi )Önemli değil silah ve atıcısı hala burada daha iyisini yaparım
-
Ben kalkabilirsem gelirim .(Bu sefer 2 alarm kuracağım )
-
Saati kurmama rağmen sabah kalkamadım kalktığımda ise çok geç olmuştu inşallah haftaya kalkabilirim
-
Kalka bilirsem bende geliyorum
-
Hayırlı olsun Mustafa abi güle güle kullan
-
Bende 10 gibi ps de olurum
-
Biz buluştuk, gelen geldi gelemeyen kaldı
3 kişiydik ama inanılmaz zevkliydi, 1nci çamlığı özlemişim...
Bizde buluştuk.Osman abi,ben, Mustafa (crow) .Ps de biraz atış yaptıktan sonra Osman abinin dükkana geçtik.Mustafa nın silahıyla ilgilendik biraz sonra ben kaçtım.
-
büyük ihtimal bende geleceğim çamlıkta mı buluşuyoruz? yoksa ps de mi?
-
Büyük ihtimal bende geliyorum
-
Bende geleceğim ama yarışmaya katılmam..
bu arada bende 3-9-32 bir dürbün var iş görürse?Abi sen getir o dürbünü deneyelim olmazsa benim yerime başkası sonuncu olsun
-
inşallah bende geleceğim ama yarışmaya katılamam silahın üzerine dürbünü almadım daha
-
hayırlı olsun murat abi gerçekten güzel duruyor
-
benım cumartesi 1 de sınav var ankaraya gelmem 3 bulur haftayada aynı şekilde olacak ama sonrakı hafta aranız da olurum inşallah
-
bende gelırım 97k yı bı deneyelım isabetliliği nasıl
-
sorun olmazsa bende geleceğim yanlız bende sıncap yok
-
bir aksilik çıkmazsa bende gelirim
-
bende 10 gibi aranızda olurum
-
slm aranıza yeni katıldım yarın bende buluşmaya gelmek istiyorum.daha önce crow la bir kez katılmıstım buluşmaya yenıden gelmek güzel olacak