Keşke şu tufegi 250 barlik yapip regulatoru 140 bara ayarlasaydilar 6.35mm dusunuyorum.
KOCATURK tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kaça vereceksiniz ?
-
Yaylı tüfekler illaki durbune zarar verecektir hele 40mm mercekli agir bir durbun ise ! Kaliteli dampa ayakla bu sorunu minimuma indirebilirsiniz !!
-
Dikkatli olun o tabanca baya bir güçlü güvenlik tedbirlerinizi alın , zamaninda bu konuda ucuz yirttim ..
-
Elimde cz 75 compact var ilk aldigimda 10 metrede sise kiriyordu ufak bir ayarla 40 metreden kirar hale getirdim , celik bilya kiriyor, 50-60 metrede kiracak hale getiririm lakin ilk 5 atis sise kirar oda 100 atimda 5-6 isabet saglar.
Bilya atan tabancalar pellet eden tabancalara gore isabet orani çok düşük!
-
Düşüncesinize saygı duyuyorum ancak ben bu yoruma katılmıyorum.. sistem içeriği ve detayı haricinde temel sistem olarak co2 tupu takip dusen bir basinc ivmesende atis yapmak ile regulatorsuz bir pcp ile yapilan dusen ivmeli atışın arasında menzil ve şiddet dışında bir fark yok bana göre tabiki daha detaylı cozumlenmis sistemler daha fazla bedele sahip olunabiliniyor.
İnan pcp ile co2 tabanca bir biri ile kiyaslanacak şeyler değiller.
-
Mayis ayında Flash pup almayi düsünüyorum lakin kundagi , tüpü ve namluyu 5 cm daha uzun yapsalarmiş daha ergonomik ve randumanli olacagini düşünüyorum çunku altta fener rayi var el koymak için yer kalmiyor, elimizi nereye koyacağız ? Yada rise i sökeceğiz ! Bunada şükür ..
-
Co2 tabanca konusunda yapilacak en güzel tavsiye co2 tabanca almayin demek olur.
-
Mod 25 kullaniyorum kurmasi gayet kolay hiç namluyu uzatarak daha kolay kullanmayi düşünmedim...
-
Pcp olmasına rağmen ağırlığı oldukça fazla, üzerindeki dürbün ile agırlığı 5 kg lari görecek hal böyle oluncada off hand atışlar için ugun değil , arazide taşımak içinde uygun degil ancak destekli atıs yapılabilir !
Tüfegin güzel yanları son derece estetik, 250 bar çalişma basıncı nın ve regülatörünün olması..
En büyük eksisi agır olması ve namlusunun LW olmaması..gibi görünüyor
Tetik agirligi ve saire kullanmadığım için bilmiyorum.. -
Horoz kurulu kalmiyor bu da çok daha ayr8 bir saçmalık
-
Tamamen şaçmalik , kınıyorum ....
-
Şarjorlerinin 6 şarli olmasida ayri bir tuhaflık
-
Pellet atan bir tabanca için blowback atışda dezavantaj olusturur , hız, isabet ve atim sayisinda düşüşe neden olur..
Atışlar zevkli olabilir ona bir şey diyemem her kezin zevk anlayisi farklidir ! -
Vaov hatsan gene yapmış yapacağini , tebrikler hatsan !
-
-
Tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun Mustafa Bey keyifli atışlar dilerim.
Bu mod 85 sniper vortex ile 87 qe vortex arasındaki grupman farkını uzun zamandır araştırıyorum fakat tam bir sonuca ulaşamadım.Bilen varsa konu, video linki yada tecrübelerini ppaylaşırmısınİkiside pistonlu tüfek, bu iki tufekdede tepme var anlamina gelir o halde şansa hangi tüfeğin namlusu iyi ise o kazanır.. Hatsan namlu sonuçta, bir birinden farkli olabilir ...
-
Evde savunma amacı için revolver den daha iyi bir şey icad edilmedi !
.44 magnum doğrumuuuuuu ? -
Co2 tabancalarda namlu cikiş hizi 90-130 m/s arasi degisir. Bana göre bu hizlar oldukça düsuk zaten max hizda atacagi pellet yada bb sayisi 5-6 tane, sonra hop hız düşmeye başlar bu sebeple hedef atıcılığını seven biri olarak co2 tabancalari birakip hatsan mod25 super charger aldim , gamo promagnum pellet ile 70-80 metre dahilinde isabetli ve etkili atışlar yapabiliyorum o kadarki 80 metrede raki şişesini tuz buz ettim !
-
Co2 tuplu tabancalarin gaz kacirma sorunu sonsuza dek surecek elimden 10 larca gecti gaz kacirmayanina raslamadım.
Yapmaniz gereken tuplu tabanca almamak ille de alacaksaniz contalari ve yedek parcalarini bulabiliceginiz bir model almalisiniz !