Genelde bu şekilde aparat vs. gibi durumla teleskopun önüne getirilen cisimde, fotoğraf makinası artıkıl'a focus yapıyor.
Görüntü netliğini sağlamak için manuel focus yapılmaya el verişli bir makinanın olması şart..
Spancy tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel tüfek.. Hayırlı uğurlu olsun..
-
kızılcahamamda gladda var yanımda baya güzel bir yermiş
Benim memleket, yazlık atış yerim -
Aslında benim için bir buluşma değildi başta..Kamuran abinin bipodunu verememiştim bir türlü.Onu vereyim dedim vermişken tüfeğide attım bagaja.Nitekim dürbünü yeni takmıştım. Ayaklar olmadı , kendi tüfeğimle atış yapamadım.Bende tüfeklerden otlandım . Pelletimde yoktu onuda otlandım.Allahtan havam tamdı
Bol muhabbet sohbet çay kahva derken saat 5 oluverdi. Osman abinin dükkanını da görmüş olduk. Bir kahvesinide içtik." Sinek avlıyorum " teriminde anladık
Nitekim güzel bir buluşma oldu herkese teşekkürler.. -
Bende katılıyorum bende kalkması kolaylaşır en azından
-
Hızını alamayıp Ankara'ya taşınsa keşke
-
6 ya kadar dayandım uyumamak için.6 dan sonra arkama yaslandığımda gitmişim.. Deli olacam.. Sanırım siz 8 de yapana kadar böyle gidecek. : /
-
Bende uyursam bir daha gözümü açamam. Kamuran abiyede sözüm var dişlerimi sıkıyorum adeta.. Son 48 saat 2.5 saat uykuyla duruyorum . Hatta gün ışımadan orada olacak olan varsa şimdi atlayıp çıkabilirim. Yoksa duramayacammm
-
Hayırlı olsun Adaş
-
Bayramlaşma buluşmasından önce ,,prova yapmak isteyen olursa 4-5 gibi ps de olacağız 2-3 kişi haberleştik..Duyurulur..
C.tesi sabahı 4-5 mi? -
Ö.m'ler atıldı
-
Aynen aynen bu sefer yatmak yok 5 de imsak vaktinden sonra yola koyulacam inşallah
-
Bu işlemi ne kadara yaptırdınız acaba?
Renkte atma çizilme oldu mu ?
Birde keşke moderatore de uygulatsaydınız.. -
Emeğinize sağlık.. Buraya bir ayakkabı koysalar ve bu ayağına uyacak mı , rahat olacak mı deseler kimse bilemez.. Bu kundak işi de böyle ele alıp, yanağa yapıştırmadıkça anlaşılmaz..
-
Cem abi ;
Hobilerine "% 100 isabetle % 85 bitiricilikle kafa atma" ' yıda ekle bence ;D -
Rica ederim kardeş ne demek
-
Çok çok çok kötü...
-
Tam olarak neresi oluyor burası ? Semt / İlçe ?
-
Fotoğrafcılık bugun kanımda yok
-
Orda olan yoktur heralde.. Bu saatten sonra anlamı kalmadı