Yeni kalktım saat 11:45 olmuş.. pehh
Spancy tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
pompa bulunur, sen gel
İnşallah abicim yarın olsun bakalım
Yalnız ne kadar tembelim ya .. 40 den fazla mobilya imalatcısı müşterimiz var.Ve birine gidipde tripod üstüne güzelce atış yatağı hazırlatmadım.. Neyse pazartesi ilk işim olsun -
Hatsan pompam " tıss " lamaya başladı.Eğer hava basabilceğim bir pompa ayarlarsanız aksilik olmazsa bende gelirim
-
çadır + şadırvan = çadırvan Süpersin
Hehe cadırla şadırvanı mixleyip combo yaptım
Yanıt için teşekkür ederim Erdem Abi. -
Bu attığınız cadırvan yer neresi acaba?
-
Ellerine sağlık Erdem Abi...
-
Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz Bütçeyi dampayada ayır ona göre
-
Ben tüfeği sattım O zamana yenisini almış olursan ben de varım
NE ara kime neye nerede nasıl
-
arkadaşlar 8 mart pazar bağlum buluşmasına ne dersiniz ? öğleden sonra tabi
Atıcak yer varsa ben varım Benim bildiğim alan karla kaplıydı çünkü..
-
Abi video için saol..Gerçekten hayran kaldım.Bu bildiğimiz nişasta mı ?Yani mısır nişastası ve su ' yu karıştırsam ilk videodaki gibi olur mu ?
-
Feci bir haber..Eğer anlatılan kadar varsa devrim olur..
-
Şahane buluşma olmuş...Artık bahar gelse de bizde çamlık alanlara yönelsek
-
Ellerine sağlık gerçekten güzel bir girişim olmuş.Resimlerde pek seçilmiyor ama bu işi kafana koyduğun belli oluyor.Umarım en kısa zamanda tecrübeyle yoğrulup üretime geçersin..
-
İnan fotoğraf bile çekemedik 5 metre görüş mesafesi vardı.Bolu geçidi maşallah ... İyi havalarda hep beraber gideriz inşallah
-
Önce bağlumdaki kar'ın erimesi lazım Ama bir dahaki buluşmaya senide çağırırız tabiki seve seve..
-
Bugun oğuz-han ile bağluma atışa gittik..Tanışma faslı oldu bizim içinde.. 7- 8 metreden sonra soda şişesi gözükmüyordu.Feci sis vardı ayrıca dizlerime kadar kar'a batıyordum...
Özgür abi gidelim bana çok yakın biliyorsun zaten ovacık.. -
-
72 saate bitmeyeceğine eminim.
Kabaca ; 4 sezon x 24 bölüm + 5 sezon x 7 bölüm + özel bölümler.
Bir bölüm 45 dk. var gel sen hesap et -
Sorun değil dostum.Elbet buluşuruz bir gün.Ben yakınım bağlum, işe gitmedikçe hava iyi oldukça tek de olsam giderim.Atar gelirim.Bahar geliyor yavaştan bundan sonra çok şansın olcağına eminim..
Yalnız feci patlıyorum evde. 4 . filmimi izledim, şimdi lost 7. bölümün altyazısını bekliyorum...Bitsede başlasam -
ARKADAŞLAR AT44 PCP Sİ OLAN LÜTFEN DAHA FAZLA GRUPMAN SONUÇLARI GÖNDERSİN.AYRICA BU AT44 DE DÜRBÜNÜ BİR KERE SIFIRLAMAK YETERLİMİ?AYRICA BU AT44 İÇİN EN İYİ GRUPMAN SAĞLAYACAK PELLET HANGİSİDİR?SUSTURUCULU VEYA SUSTURUCUSUZ OLUNCA SES FARKI NASIL?AYRICA BU TÜR SİLAHLAR İÇİN NASIL BİR DÜRBÜN KULLANILMALI? SİZCE OPTİMA 3-12*44 MİLDOT DÜRBÜN NASIL?
Öncelikle hoşgeldin.1. si forum kurallarını okumanda yarar var.Çünkü sanal alemde büyük harfle yazmak bağırmak olarak nitelendirilir.Ve kimse böyle bir kişiyi kaale alıp cvp vermez.Ben yeni olmana veriyorum ve sorularını elimden geldiğince cevaplıyorum.
Forumda yeterince grupman var zaten.Gün geçtikçe yenileri geliyor.
-Dürbünü bir kere sıfırlamak yetiyor.Ayaklar tepme ile kaymıyor.Tabi pelletten pellete, mesafeden mesafeye sıfır noktası değişebiliyor.
-Şimdiye kadar kullandığım en iyi pellet fx pellet.
-Ucundaki moderator biraz ufak.Ama iyi iş görüyor.Sesi bastırıyor ama piyasada 60 80 ytl ye satılan moderatorler var onlar sesi daha fazla kesiyor.Hatta çekiç sesi geliyor kulağa sadece.Sorarsın diye söylüyorum o moderatorler bu silaha takılmıyor ekstra bir aparat lazım.
-Dürbün olayı tamamen kişisel tercih. Mesafe, bütçe, ağırlık arasında tercih yapabilirsin.
-optima 3-12 ' ye kötü diyorlardı.Zoom'a göre artıkıl yer değiştiriyormuş.Ama kulaktan dolma, kullanmadım bilmiyorum.