Arabayı servise verdim.Bugun evdeyim ve çıldırıyorum.Havada güzel... Atışa çıkamıyorum, bağlum gibi bir yer otobandan 15 dk iken
Spancy tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Murat abi bizim komşular o köylü. Ancak burada bir yanlışlık olmuş Google Earth galiba yanılttı abi seni. O köy Çubuk ilçesinde Yakınlarında. o civarlarda güzel yerler var ancak ankaraya 70 km civarında. Hava alanına geldikten sonra sola dönülüp gidiliyor çankırı çubuk yol ayrımından. Oralar olmaz
Oraların olma ihtimali yüksek.Çünkü bizim tarif ettiğimiz yol zaten kestirme diye tabir ediliyor.Oradan kazan'a da gidiliyor.
Ayrıca bağlum zaten havaalanı yolunda ve bağlumdan baya ayrılıyor bizim gideceğimiz yer.G.E'dan bakmadım nasıl bir yer olduğunu kestiremedim.Ama öyle bir yer varsa mükemmel ötesi olur -
Oğuz-han
Evet belediyenin solundan giriyorsun.Villaları geçiyorsun, millet araba yıkıyor o yokuşuda bitiriyorsun ve hemen sol'a giriyorsun.10 km kadar yok bile Kar olmasa hafta içi haftasonu gelirim walla -
Kukry çok pis karpuz yarar
-
Bağlum tarfını ocak ayında ziyaret ettim. Ve göz alabildiğine boş tarlalar var.. Yer çimen ve yol'a araba giriyor.
-
Merhaba dostum.Benim bulduğum yer piknik alanı gibi bir yer..Ve alabildiğine büyük.Sağlı sollu önlü arkalı 300'er metrelik yerler var.Her taraf müsait ve haftasonu gelen giden olmuyor.Tek tük yoldan geçen oluyor onlarda selam çakıp yoluna devam ediyor.
Yalnız tam boğazda bulunuyor ve iyi rüzgar esiyor.Çok da soğuk. Bunun nedeni ocak ayında atış yapmış olmam olabilir . Ama neticede bir kez gidilip görülebilinir.. -
Bende Etlik taraflarındayım..Bağlum içinden 5 km uzakta güzel bir alan buldum.Atışlarımı orda yapıyorum.Ama malum havalar çok soğuk 2 haftadır gidemiyorum...Bir buluşma olursa ve acil işim çıkmassa atışa bende gelebilirim..
Birde Drezin abimiz vardı o da keçiören'de oturuyor sanırım.. Bir elin parmağını geçtik bile -
Way be ne kar yağmış oralara..
-
+1 çıldırıyorum...
+1905
-
Bende sorun yok..Muhtemelen youtubeye giriş yapamadığından kaynklanıyor.
-
Teşekkürler Osman abi..
-
Bir online oyunda Kekury diye geçerdi o bıçaklar.
-
Hayırlı olsun
-
F/p pelleti istiyorsan, pro magnum ve prohunter modelini al.
-
İnce memet pelletler çok hafif..Ve bir nevi boş atış etkisi yapıyor..
Tamam ucu çok sivri ama bu hangi işinize yarıyacak ki? -
En iyisi hangisi ?
-
Ankara Paintsaing daki kompresör 300 bar basabiliyor.
Haftasonu konuşmuştuk 230 da makina kendini durduruyor otomatik olarak diyordu.. Tabi bu bir güvenlik önlemi midir yoksa basabilceği max. bar bu kadar mıdır orasını bilemiyorum..
-
Maşallah 176 metre dile kolay..
-
Ed kim oluyor bu arada?
-
Pompada FX ' mi peki?
Birde o pompa olayını Hatsan'da deneyin isterseniz