10 adet yaptırtmıştım, AnkaraTeam'deki arkadaşlarda birer adet var.
Bende merak etmiştim... Herkesde turuncu turuncu vardı.. Cevabımı almış oldum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
10 adet yaptırtmıştım, AnkaraTeam'deki arkadaşlarda birer adet var.
Bende merak etmiştim... Herkesde turuncu turuncu vardı.. Cevabımı almış oldum
Hava nasıl olucakmış hafta sonu?
Ve kaçta gelip kaça kadar kalıyorsunuz ?
Abi body'den şimdi geldim..Videoyu hazırlayabildin mi?Takıldığın yerler varsa msndeyim yardım edeyim..
İlk 25 lik paket orji lw. gibi görünüyor.Çünkü kalitesini gerçekten belli ediyor.Ve 100 metre atışlarına da bu yansıyor.
Kaç gibi buluşuluyor ve kaça kadar sürüyor arkadaşlar?
Bakalım bu hafta işim çıkmazsa ve bulabilirsem gelmeyi planlıyorum..Hem tanışma faslı olmuş olur
Kadir abi dağıtmışsın : ) 100 metrede 4 pelletide 1 ytl içine toplamışsın .. t12 ' yi aldın hadi hayırlı olsun
Hayırlı olsun...
Spancy bu modu silahın sadece kundağını sökerek yapıyorlar , kundağı söktüğünde emniyetin altında allen anahtarıyla çevirebileceğin setuskur vida var, yanlız allen anahtarın uzun olmalı ki vida biraz derinde , sola doğru gevşetince güç artıcak ve atış sayısı düşecektir..Anahtarın numarasını bilmiyorum öğrenince bilgi veririm bende ona göre gidip alıcam zaten:)
Açıklama için teşekkür ederim..İmkan olsa bende 200barlarda 900-950 fps hız tercih ederim.Ama bundan ziyade, benim içinde stabil ve fazla atış sayısı önemli.Çünkü pompa işime geliyor.Pompalamakta hiç bir sorun yok sporcuyum zaten.Ama pompa 'nın ısınması, yavaş hareketlerde pompalamak, nem'i boşaltmak için sarı vidayı çevirip pompayı boşaltmak sıkıyor.
Paylaşım için teşekkürler..
Nasıl bir mod yaptığınızı bizimle paylaşır mısınız ? Hani işin aslını adım adım anlatmaktan ziyade, şurasındakı şu vidayı sıktık/gevşettik seklınde söylersenız memnun olurum.
Daha Çok GösterBu da benim 16 grain fx pellet ile yaptığım, modlama sonrasındaki sonuçlarım.
1- Hata verdi.
2- 989
3- 976
4- 977
5- 974
6- 974
7- 975
8- 971
9- 969
10- 963
11- 964
12- 963
13- 954
14- 947
15- 941
16- 938
17- 931
18- 926
19- 921
20- 916
21- 909
22- 901
23- 896
24- 887
25- Hata verdi
26- 873
27- 862
28- 858
29- 846
30- 837Benim için ideal 20 atış işimi görüyor. İstersem daha az hız daha çok pellet atışı bunu da yapabilirim. Çoook basit tüfeği bile açmaya gerek yok. Gayet iç açıcı.
Ne gibi bir mod var burda.. Ve kaç bardan kaç bara düştü 30 atış sonrasında ?
Güzel bir buluşma olmuş
Güzel grupman olmuş..Ellerine sağlık. Birde kaç barda çıktı 170 bar civarı mı ?
Bugun bende grupman tarzı birşey denedim..
Ama gittiğim yer tam boğaz olduğu için deli gibi rüzgar esiyordu..Ve rüzgarın yönü şiddeti sabit değildi. Yerde üstünde tüfek olan örtüyü kaldırıyordu.. Ama yinede 100 metre civarından 10 da 9 tutturdum Yaklaşık 70 cm yan ve üstünden nişan alıyodum...
Ben ctesi. arkadaşlarımla bağlum tarafında olucam.. Kısmetse birdahaki buluşmaya..
Bugün gittigidiyor'dada gördüm bu gecegörüşlü dürbünü.. Satış halindeydi.. Yasak nerede?
Ayrıntılı anlatım için teşekkürler
Anladım dostum..Cevap için teşekkür ederim.. Bende salonda koşu bandıyla 8.5 hızıyla koşerken adım başım ortalama 1 metre geliyor.102-106 adımda 100 metre ilerlemiş oluyorum..Aslında o tempoda koşarak hesaplayabilirim ama her attığım yer malesef düz olamıyor.. Bu yüzden koşarak hesaplamak baya zor..Bana da uygun bir yöntem lazım..