Hayırlı uğurlu olsun..
Spancy tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kısmetse havalar biraz ısınsın o zaman bende buluşmalara katılmak istiyorum.. Silahı aldım daha vakit ve mekan bulup atış yapamadım..
-
Kedi uzanamadığı çiğere mındar dermiş, baksana senin fotoğrafta kedinin bile dibi düşmüş burnunu sokmuş silaha
-
Hayırlı olsun kadir abi.. Kazasız belasız inşallah
-
Abi naptın sen yaaa Coştun.. Birazdan, "biri beni durdursun evi sattım miamiye gidiyorum" diye konu açmandan korkuyorum , Hayırlı uğurlu olsun..
-
Hatsancı kadir abiye bak Abi hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiylee..
Moderatör Not'u = Devamı : PCP Biri beni durdursun yahu :) T12 den Vazgeçtim Gladiator geliyor
-
kısaca googlearth te bildiğiniz yerleri bulduğunuzda oradaki 2 nokta arasını ölçebiliyorsunuz. diyelimki kendi oturduğunuz evi buldunuz, karşınızda bir park var. evinizden parkın sonuna mesafe nedir onu ölçebilirsiniz.
Açıklama için teşekkürler
-
google earth ana sayfa "ruler" dan ölçü birimini metre olarak değiştirip istediğiniz mesafeyi ölçersiniz.
saygı ve sevgiler
Peki hangi birim'i metreye çevirdiniz ? onu anlayamadım.
-
Ellerinize sağlık, google earth ile mesafeyi nasıl ölçebiliyorsunuz ?
-
alıntı yaparak belirtseydiniz daha iyiydi...
yanılıyorsun diye hangimizi kastettiniz acaba?Dostum xaupau ' ya yazmıştım onu.. Zaten arkadaşımız da anlamış O 220m/s yazan malum siteyide biliyorum.. Bu işi profesyonel yapıp profesyonel yapmayanın arasındakı fark hemen belli oluyor.. Bilgilerin % 90ı ingilizce ve yetersiz.
-
Arkadaşım sen yanılıyorsun... Optima 550 için nerden hız bilgisi aldın bilmiyorum ama 4.5 cal'ı için resmi hız 1250fps idir.. Nitekim , 5.5 cal 1000 fps yani 305m/s...
Senin dediğin başka bir model.Hatsan kafasına göre model çıkartıyor.Ama bu silah daha güclü ve istikrarlı.
Ayrıca bu mod 125 değil de mod 125 th nin optima isimlisi.. -
O tek duran pellet crosman pointed değil arkadaşlar..
Sırasıyla :
Prohunter - Crosman pointed - Crosman premier ( hollow point )
[Resim Engellendi: http://img255.imageshack.us/img255/6797/spa1534xy9.jpg] -
İnşallah doğru düzgün bir ekipmana sahip olunca bende katılacağım sizlere
Çok güzel bir etkinlik olmuş hepinizin ellerine sağlık -
Yay mükemmel kanat ve alt gögüs biçimlendirir.Ayrıca omuz başlarını ve biseps - trisepsleri kuvvetlendirir.
-
Güzel fikir Dremelim olursa bende böyle birşey yapmayı düşünüyordum...Atmadım bende elimde yenı pellet aldım bir köşede öylece dikiliyor..
En azından çapakları kolayca düzeltebilirim -
Tüfeğiniz hayırlı olsun..
-
Teşekkürler..
Bu arada buluşmayı nerede yaptınız arkadaşlar? -
Kararımızı bir verebilsek çağrı.. Alıcaz almasına da profesyonel yorumlara ihtiyacımız var
-
İncememed'i sevmemein nedeni ; hiç bir pellet birbirini tutmuyordu.Ya çapaklı çapaklı, ya eteği bozk, ya pellet namluya sığmıyor, ya sığıyor kıçı dışarda kalıyor kapanmıyor ; kapansada eziliyor..
Çapaksız pro magnum evet tam bir f/p ürünü..
Peki arkadaşlar mesela 40 metre mesafedeyiz.Şişeye sktık girdi çıktı ama şişeyi kırmadı.Bunun için pelletin yapısı ve sertliği nasıl olmalı ? Hangi pelletler buna örnektir.
-
Bundan sonrakilere bende katılabilirim umarım : )