Sanayi parçası diyebilirsin.
Yedek parça diyebilirsin.
Kafana göre sıralayabililrsin.
Spancy tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı uğurlu olsun adaş.
Eğer birdaha dürbün ayak vs. alıcak olursan bana sor. Benim elemana sorayım. Sen bu dürbünü almadan bana sorsaydın 50 tl cebindeydi Olsun hayırlı olsun.
Çok güzel bir kutusu varmış bu arada. -
-
-
-
hangi purolar var.
Kullanmadığım için bilmiyorum, ilgilenmiyorum.. -
Amerikan pasajı.. İzmir caddesinde genelde kaçak puro , sigara , saat , kıyafet , gözlük , vucut hapları vs. satar..
-
Geçmiş olsun.. İstersen el atarız omuzda gelirsin
-
İmsak'dan sonra mı buluşacaksınız
-
Güzel fiyat.. Ankara'da 300 bar basabılen yer varmı acaba?
-
-
Başarılar.. Umarım güzel dereceler ile dönerler..
-
-
Güle güle kullanasın..
-
-
Açıklaman için teşekkürler Crow
-
Oluk dediğin bıçağın sırtındaki tırtır oluyor öyle değil mi? Keskin olmayan ama 1 mm aralıklarla testere gibi düz bir şekilde uzanan kısım..
-
Son derece yanlış, TR'de meskun mahallerde artık Tırnak Makası'nın üzerindeki bıçaklar bile yasak... Yakalandığında herhangi bir suça karışmamışsa 300 TL ve bıçak gider... Suç unsuru ise Allah yardımcın olsun olur...
Sevgiler,
Cebimde 5 cm bıçağa sahip katlanabilir çakı taşısam, bunu polis yakalarsa 300 lira cezası mı var?
Arabada yakalanırsa aynı şekilde cezası mı var? -
-
hakikaten güzel bir yer. tam olarak nerelere geliyor? hem ağaçlık hem rüzgar yok gibi gördüm. google earth den koordinat verebilirmisiniz? bir haftasonu gelelim oralara.
Bizde ilk defa gitmiştik.Kafamdaki gidiş yolundan çıkarttığım için googlearthdan bulması biraz zaman aldı ama buldum..Mekan 10 numara..
[Resim Engellendi: http://img40.imageshack.us/img40/5291/googlesmj.jpg]
Buyur Adaş, gel bir gün Ankara'ya da tuzu biberi sanada tattıralım