Arkadaşlar merhaba;
Değişimden gelen pcp tüpüm bu şekilde çıktı.. Sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.. Sizin yorumlarınız nelerdir ?
[Resim Engellendi: http://img195.imageshack.us/img195/8922/img1966dwl.jpg]
Spancy tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kusura bakmayın.. Dün 2 tane dişimden kanal olmuştum.Gece dişim tuttu.5 e kadar ayaktaydım aslında.. Hep geliyim geliyim dedim ama duramadım dişçiye gittim... Açtı kanalı pansuman yaptı şimdi daha iyiyim.. Gitti güzelim buluşma
-
Sabah kalkabilirsem geleceğim, yalnız çamlıklara hiç çıkmadım. Paintsign otoparkına gelmiştim daha önce.. Tarif edebilcek birileri var mı hala uyumayan?
-
İyi yolculuklar, PLague
-
Çok güzel alet.. Hayırlı olsun.. Daha pompalı kullanmak nasip olmadı.. Umarım bir gün bizede nasip olur.
-
Hayırlı olsun Bülent abi.. Kızılcahamam'a gitme durumumuz olmazsa bende bu hafta buluşmaya katılıcam.. Tıpanıda getiririm
-
Madem burası radarları uyarma konusu oldu , bir tane de ben ihbar veriyim
Ankara Samsun Yolunda(sitelere gidiş mevkiinde) telekomun ilerisine kurmuşlardı...Bir daha kurmadılar..
Ama periyodik olarak , samsun yolunda sitelerden konya yoluna doğru giderken , siteler çıkışında radar kuruluyor.50 km üstünü çeviriyor.. bilginize 5 şeritli yol diye basıp gitmeyin. -
Spancy kardes, vallahi ariyordum tipayi. Cok sagol.
Bir ara Paintsigna gittiginde oradaki arkadaslara birakirsan cok memnun olurum.
3 aydır tıpan bende saklıyorum Seninmiş bunuda öğrendik iyi oldu
İlk paintsigne gittiğimde bırakırım tıpanı , sahibini buldum rahatladım -
guzel espri
"Bulenth" abi.. Beni tanıdın mı bilmiyorum.. Zamanında bir Ankara buluşmasında beraber atış yapabilmiştik.. Bende zaten ondan sonra sınav temposuna girdim, atışlara gidemedim...
O gün paintsign'i en son terkeden ben olduğum için(16 sularında) at44 tüpüne giren tıpa'yı yerde buldum.Sanıyorum ki senin tıpandı.Tıpan bende haberin olsun, bir gün gelecek sahibini bulacağım diyip duruyorum..
Sanırım sensin -
Pompa tek çeşit kas grubunu çalıştırıyor;
Kol gücüyle pompalıyorsak ; kol bölgesinin triseps kısmını
Ağırlığı bırakarak pompalıyorsak ; bacak bölgesinin baldır kısmını -
1 hafta önce o yoldan 180 km/s ile geçmiştim.Acelem vardı.Plakam temiz maşallah
-
Bedavaya gitmiş valla.... Scuba-yatak döşek-Pcp-Scuba kompresör.... Bir hobisever daha ne isteyebilir ki :))
Pompanın zulümünü çeken anlar... Soğuma derdi olmasa çat çat bassak keşke.. -
Çok eğlenceli bir gün olmuş belli
Bu arada 230 bar basan bir kompresörün bu kadar seyyar olabilceğini hiç düşünmemiştim.... -
Kaba taslak hesap yapmak için soruyorum;
9 veya 12 lt scuba tüpü soğuk 200 bar'a kaç TL ' ye dolduruluyor? -
100 bar dan 200 bar'a = 100-105 pompa..
-
Merak uyandıran bir modifiye olmuş... Lw + regülatör , inanılmaz 2 li olacağı kanaatindeyim.. 600 cc tüp ise ağızımın suyunu akıttı..
-
Vakit ve kondisyon yetse, pompayı nasıl soğutucaksın.. Haldır, haldır basılmıyor ki..Hele yaz da geldi, 40 pompa yap bekle ki ılıklaşsın...
-
Bende katıldım.. Üyeliğimin onaylanmasını bekliyorum : )
-
Herkeze selamlar bana birisi kısaca nasıl fotoğraf ekleniyor anlatabilirmi sinirden öleceğim :((
https://www.airgunturk.com/www.imageshack.us adresine giriyorsun. Gözat(browse) basıp resmi seçip upload diyorsun.Eğer resim boyutu büyükse altta resize image ye click koyup 1280x1024 gibi bir değeri seçiyorsun, start upload diyorsun.
Açılan sayfada en üstteki linki alıyor sayfaya yapıştırıyorsun.Daha sonra linkin tamamını seçip kelebek resmi olan resim ekle tuşuna basıyorsun.Umarım yardımcı olabilmişimdir. -
Hangi film ki acaba?