Ben gelirsem 1050158583582751 şişe ile gelirim inşallah yarına işim çıkmaz.
Yine " alana " inip şişelere " kucak " mı açıcaksın ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Ben gelirsem 1050158583582751 şişe ile gelirim inşallah yarına işim çıkmaz.
Yine " alana " inip şişelere " kucak " mı açıcaksın ?
Pazar günü çok önemli bir sınavım var.. Kısmetse birdahaki hafta Ankara'da olursam sizinleyim inşallah.. Bol eğlenceler.
Hayırlı uğurlu olsun..
Ben dürbünü atış yapılırken tüfeklerin üzerinde görmüştüm.. Bunu hatırlıyordum sanki, ama yanlış hatırlıyormuşum demekki..
BSA'nın orjinal 8-32 yakınlaştırmalı dürbünü hangisi.. Acaba ebaydan link verebilir misiniz?
Erdem Abi;
Sendeki BSA 8-32 dürbün bsa'nın internet sitesinde yer almıyor.Bir mail attık ve id numarasını görmeden bilemeyiz dendi.. Buna benzeyen hiç bir dürbün yok sitesinde.
Ebayda şöyle bir ilana rastladım.Acaba burdaki dürbün sendeki dürbünle aynı mı?Fiyat olarak çok cazip çünkü.
Bu tablodaki gibi, bahsedilen gibi kabiliyette bir tüfekse uygun şartlar altında bende alabilirim..
Gerçekten güzel çalışma olmuş..Bende şimdi gördüm, uzun süredir takip edemiyorum, bu tüfeği kim çıkarmış, nasıl modlamışlar acaba diye bakıyordum.. Sonradan anladım ki sıfırdan üretimmiş.. Helal olsun diyecek lafım yok..
Nacizane görüşüm ; 320 cc veya biraz daha üzeri tüp hacmi olup regulatör takılırsa , tadından yenmez..
Hayırlı uğurlu olsun.. Çok doğru bir seçim olmuş.. Ne atışta , ne atış sonrasında sıkıntı çekeceğinizi zannetmiyorum..
Evet film Apocaltypto.. Annesi çocuğunun yarığını mağrada tutsak kaldığında bu yolla kapatıyordu.
Bu pazar DGS sınavım var.. O bittikten sonra Ankara'da kalırsam bende artık buluşmalara gelmeyi çok istiyorum...
Geçmiş olsun.. Hayırlısı diyip geçmek lazım..
O zaman bende katılıyorum.
Kadir Taşçı / Ankara / 0 RH+
2 ay önce kan verdim , 1 aya tekrar verebilirim..
Hayırlı uğurlu olsun... İsabetli kazasız atışlara ...
Hayırlı uğurlu olsun..
Bu hafta aslında burada olmayacaktım. Ancak bu sefer elim bir olay beni Ankara'ya getirdi. Maalesef anneannemi kaybettim ve cenaze için geldim. Hava müsait olursa atış yapmasam bile uğrarım.
Başınız saolsun
Bende o kişiyi Mustafa bey olarak biliyordum
Hangi pelletle yaptınız atışı ? Birde ortada bir tane boş nokta var.. O tetik düşerken mi oldu?
Özgür abi, eğer lastik alacak yerin yoksa seni 2 farklı yere yönlendirebilirim.. Biri eniştem, biri müşterimiz-akrabamız..
Hayırlı olsun.. İsabetli atışlara : )