Hayırlı uğurlu olsun...
Spancy tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Glad'da 120-150 bar arası at44'de 100-200 bar arası'na denk geliyor..
-
Hayırlı uğurlu olsun..Nasip, kısmet...
Belki bir gün bizde böyle bir tüfeğe sahip olabiliriz -
Hayırlı uğurlu olsun
-
Sanırım gelemeyeceğim.. Açıköğretim sınavımı tamamen unutmuşum
-
Prohunter'da iyidir..
-
Kesin olmamakla birlikte gelebilirim Haberleşiriz özelden
-
Süpermiş o zaman.En yakında dslr'e geçersin inşallah
-
teoriyi biliyorumda, gecenin 10unda flaşsız nasıl çekeyim? makina zaten Nikon 2100 (2mp) cep makinası, bu kadar olur
13 yıllık Canon EOS 50'im ve bol lenslerim var, ama makinayı bir türlü dijital SLR'ye çeviremedim.
: ) Abi bir masa lambası yeter.30w - 40 w lık.
Eos 50'nin lensleri eos 450d 40d tarzı dslrlere uyuyor mu?Bu konuda fikrim yok açıkcası.
-
Erdem Abi , ellerine sağlık.Pelletler konusunda şu an için birşey diyemem.Bilgim yetmez buna.Alıp jsb yi daha kullanamadım.
Ama foto.lar konusuna gelirsek; güzel bir masalambası ve flashsız macro ile daha iyi sonuçlar elde edebilirisin -
Tüpünüz hayırlı olsun : )
-
Ctesi günü sakarya'ya baktım JSB ler yoktu.Ama ptesi getiririm demişti.
-
Bilmiyorum ki ücretlendirme nasıl... Mustafa Bey'e sorarsanız daha ayrıntılı cvp alırsınız..
-
Ellerine sağlık Erdem Abi.. Çok güzel atış olmuş.Rüzgardan sağlarda toplanmış belli oluyor..
-
Hayırlı uğurlu olsun...
-
Teşekkür ederim
-
Çantamı, silahımı , pompamı herşeyi arabaya indirmiştim.Buluşmayı geceden iple çekiyordum.Saatimi 7 e bile kurdum.Ama gece rahatsızlandım.Boğazım şişti, ateşim çıktı.Doktora gittim sinüzit'im artmış, faranjit olmuşum üstüne.Antibiyotik ve ateş düşürücü fln verdi.
Yataktayım, camdan güneş vuruyor. İçim içimi yiyor ama gelemiyorum -
Ellerine sağlık Erdem abi..
Benim gözle görebildiğim tek fark ; fxlerin kurşununun daha parlak olması.Bunun haricinde birşey sezmedim.
-
onemlı olan sılahın asık olması gerısı pekte onemlı degıl
Ben aşık olup, o aşkla attıktan sonra silah hayli hayli sözüme geliyor -
Bende çok merak ettim.Yarın 1 kutuda ben alabilirim.Fx le kıyaslayabilirim.Hatta resimlerini çekip burada paylaşabilirim..