1 lira için fx'e değişilir mi?Ben şahsen fx pelletlere aşığım
Spancy tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
2 kutuda fx ben almıştım.Bitmek üzere.Dediğiniz gibi fxlerin biraz daha fiyatı düşse başka hiç bir alternatif aramayız ne gamosu, ne crosmani, ne jsbsi, ne aa sı..
-
Peki Bu saklaryadaki yerden alışveriş yaptınızmı varmı ordada JSP ler.
selamlar..
Daha önce farklı pellet almıştım.Ama jsp lere bakmadım.Yarın isterseniz sizin yerinize gider sorarım. -
Arkadaşlar ;
Kızılay'a yakın olanlar..
Bunların bir yeride Sakarya Caddesinde var.Alpay ' ın karşısındaki han'ın girişinde hemen.Balıkçı var Nt'nın yanında işte o han. -
Spancy okadarda değil abarttın olayı
-
Hunter 5.5 benim baktığımda vardı şimdi yok : /
Ayrıca bu yer tam çankırı cad. köşesindeydi.Bir bayiside kızılayda isteyen olursa tarif ederim. -
Oradaki Hunter lar 6.35.
-
Reklam olmasın diye vermiyorduk dostum : )
-
Aynı yerde gamohunter'da var ilginç.
-
Eğer pellet yerine bilye atarsan yiv-set i bozmuş olursun.Sonra silahta ne isabet kalır nede güç.Bu yüzden hiç bir yiv li silaha bilye koyulmaz.
-
Dostlar bu arada alakasız ama fotoğraf mak.isteyen varsa bende canon EOS 40 D var.Geçen yıl Amerika' dan getirttım ve 1 kere 50 adet foto çektim.İsteyen olursa yarı parasına verebılırım.Yenısı sanırım 2.5 mılyar cıvarında.Belkı dahaq da pahalı.Body ve objektıfıyle.Saygılar.(Ucuz vermemın sebebı de garantı kagıdı olmnayısı fakat dusmedıkce ,ıslanmadıkca da bısey olmaz bunlara.)
Ö.m kontrol eder misiniz... -
Kazasız belasız, isabetli atışlara : )
-
Dostum;
Macro için biraz uzak olmuş.Mesela bende fxler gelince pelletleri çekmiştim.Örnek olarak 1 tane koyayım hemen..
[Resim Engellendi: http://img7.imageshack.us/img7/6757/asdqfp.jpg]
Hatta bir kaç resmim daha vardı konuyu görmek istersen link burada :
Teşekkürler Yatagun -
Hocam resim hiç belli olmuyor netliği yakalayamamışsın.Macro açıkken tuşa yarım bas.Kendisi netliyecektir.5 cm civarından netle olmadı biraz ileri geri yap yine yarım basarak netle.En net halini çek paylaş
-
Aslında cmos sensör gece çekimlerinde ccd sensörden daha beceriklidir.Yüksek isoda noise ve gren yapmaz.
Eminim güzel makrolar çekip burada paylaşırsınız..
ps : Pellet fetish'i mi başlıyor bende ne. -
Vay röntgenci vay
-
HornCross Bow
-
Evet malzeme olarak değişik birşey.Bazı dandik kasaların pci ex slot kapakları da bu malzemeden oluyor.Yeri gelince tık diye gidiyor, kırıldığı yerde elmas gibi parlıyor..
-
Bilmem, siz bir Kocaeli'den deneyin isterseniz..
-
Ben kendi kurma kolumu koydum...
Öncekinde kırmızıyla işaretlediğim alan yokmuş diye duydum..
[Resim Engellendi: http://img11.imageshack.us/img11/2151/img0150c.jpg]