aliexpres te guzel bi kilif buldum ucretsiz sevkiyat 120 tl. Ay sonu siparis edecegim insallah gumruk cikmaz
RealDeal tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzelmiş. Kac dolar üzerine vergi cikiyor biliyor musunuz ?
-
-
Hayirli teskereler olsun
-
Malatya li hemşerim aa pro sport 5.5 ile hw 97 k arasında kaldım . Videodan sonra 97 k daha ağır bastı saygılar...
-
Bence gamo almalısın gayet isabetli ve seni tatmin edecek bir pellet
-
tüfeğin hayırlı olsun abi ayrıca bizim spancy e verdiğin tüfekte muhteşem çok güzel bakmışsın keşke elinde bi tane daha at44 olsaydı bende alırdım :
-
Valla kadircim 20 30 sn nefes tutarak atış yaparsan o atışdan hayır gelmez bence + ayakta atış yapıyorum diyosun kolların titremeye başlar.:D
-
mod 125den farkı ne demişsin arkadaşım 125 th ile görünüş olarak aynı sadece arada fiyat farkı var ankarada dış kapıya bak 325 tl etiket fiyatı sıkı pazarlık edersen 275 tl ye bırakıyolar kdrstc ile beraber baya bi pazarlık ettik adam nalet olsun dedi en sonunda 250 tl ye aldık
-
Bide mermi sektiği zaman acayip ses çıkıyo hakkatten sakat bişey mekan güsel ama 1 km ye kadar ev felan hiçbişey yok kazan köyünde çok güzzel bi yer hemen yanı başımızda bide çeşmemiz var mangalda bi çay ohhhh:D
-
Valla durbünü kızağın en sonuna kaydırdım vidalarıda iice sıktım en ufak bi gevşeme olmadı ama ben kısa zamanda dampa ve tüfeğe bi kılıf alacam vardır üstadları bi bildiği bide anlamadıgım pro hunter ile atış yaptığımda şişe direk patlıyo ve arkadaki ağaçlara carpdığında ciddi tahribat veriyo ama 28 ytl ye aldığımız crosman hallow pointed o kadar sert gitmiyo gibi hissetttim
-
Yanlız bende dampa ayak yok evde 7 metreden 4 mermı ıle sıfırladım dürbünü kutuya sığmadığı için söktük atış yaptığımız yerde yeniden taktık :DD sıfırlamaya kalksam orada böle ayarlayamazdım çok ballıyım
-
-
Abiler ateşli silahlarda tepme nişancılığı etkilemez çünkü çekirdek namulunun ağzından çıktığı zaman oluşan, basınçtan dolayı teper.Yani silah şahlandiğında çekirdek çoktan namludan çıkmış oluyo(otomatik silahlar hariç,tepme ikinci veye3 . kes çıkacak olan çekirdeğin sapmasını neden olur )Tetiği ezerek düşürmek % 50 isabeti etkiler. bu pistonlu tüfeklerde oluşan tepme yayın vurmasıyla oluşan tepmemi yoksa ateşli silahlarda ki gibi pelletin namludan çıkmasıylamı oluşur bunu merak ettim.
-
Abiler nerede yapıyosunuz atışlarınızı?
-
Teşekkür ederim hocam
-
Ankara da ikamet eden abilerim dış kapıda 5 6 dükkanada baktım gamonun mermilerini bulamadım sizin bildiğiniz kaliteli pelletleride satan bi yer var mı ?
-
Valla çok güzel,güzel insanlar bi araya gerlince güzel işler cıkıyo kadir 'cim, ınsallah bizde gideriz bi dahaki sefere
-
yok magnum deil optima 550 yazıyo namluda 325 den satılıyo ama sıkı pazarlık yaptık 250 ye aldık 2 arkadas
-
İlginize teşekkür ederim:)