gokhan199607 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Hatsan Mod 85 Sniper Vortex almaya karar verdim.Fakat ; aklımda bazı soru işaretleri kaldı 100m civarındaki atışlar için dürbün değiştirmeye danpa ve dürbün yatağını değiştirmeye gerek varmı? kullanan abilerim ve kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum.

Değerli yorumlarınız için teşekür ederim.
    5.5 luk bir silah almak istiyorum.Başlangıç seviyesinde bir silah düşünmüyorum.2.el silahlardan uzak durmak benim için en iyisi olacaktır.350 tl bütcem var ama bu bütçeyi 450 tlye kadar çıkarabilirim.Benim aklımdan geçen silah 5.5 luk hatsan mod 85 sniper vortex https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=3024 bu ürün hakkında kullanan arkadaşlar varsa veya başka önerileri olan abilerim ve kardeşimin yorumlarını bekliyorum.

350 tl param var önceden havalı tüfeğim vardı fakat eskimişti sonunda kundağını kırdı tüfek o yüzden yeni bir tüfek almak istiyorum.Ama kararsız kaldım bu paraya alabileceğim iyi bir havalı tüfek varmı ? değerli yorumlarınızı bekliyorum.