abilerim hillman 3*12-42 mm mildotu süperpozeye takmak istiyorum.
takılabilirmi? yada takmam için nasıl bir ayak almam lazım? yatagunda varmı?
yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler. saygılar.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
abilerim hillman 3*12-42 mm mildotu süperpozeye takmak istiyorum.
takılabilirmi? yada takmam için nasıl bir ayak almam lazım? yatagunda varmı?
yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler. saygılar.
Konunun başlığı biraz eski ama kafama takıldığı için sorayım dedim, yivli silahların ithalatı şu an için imkansız gibi görünüyor. Peki üretilmesi konusunda hukuki engeller var mı? Ülkemizde çok düşük maliyetlerle, hatta belki de havalı tüfek maliyetine .22LR veya .17 HMR tüfekler üretilebilir. En azından buna karşı çıkmıyorlardır umarım. Hem fişek kapasitesi 2 tane ile sınırlandırılsa av yapılmasına bile müsade edilebilir.
iyi soru.. +1
FX T12 ve diğer ahşap modellerde sadece ahşap olarak kaliteli Ceviz kullanılıyor ve daha bizim alışımızda ahşap farkı 200.oo Euro,
Fakat bugün 2009 fiyat listesini gönderdiler buna göre ceviz kundak farkını 150.oo Euroya çekmişler, tabi buraya geldi vergiler - KDV derken yine 200.oo Euroyu bulacak, ve yeni listede Storm ve Gladiator ün PA "pump action" modelleri üretimden kaldırılmış bunun yerine FX Royale 400 Ceviz kundak önden 400 cc tüplü model ilave edilmiş, ama bu kriz ortamında bu yıl için ithalat düşünmüyoruz.
teşekür ederim 200 £ gerçkten çok para. storma üzüldüm şimdi..
mustafa abi fx in sitesinde ahşap kundaklı t 12 görünüyor. yeni alacaklar için sonradan ahsap kundak masrafı çıkmaması için direk ahşap kundaklı t 12 satışı olabilirmi?
birde şu storm çok hoşuma gidiyor bunun ithalatını yapıcakmısınız?
mustafa abi diğer ülkelerdede bu geçerlimi mesela almanya holandadan kişisel eşya olarak ülkemize tüfek getirebilirlermi?
bu açıklamayla birlikte yivli hayali yerini iyi bir pcp ye bırakmış durumda teşekür ederim aydınlattınız için..
teşekürler ülkü abi bi an heyecanlandım acaba firmalardamı satmaya başladı diye ..yivli hayalim gitgide tükeniyo..
arkadaşlar vursan stoeger in sitesinde sako marka yivli av tüfekleri diye bir resim vardı ama hiçbir bilgi yoktu bende mail attım ancak cevap gelmedi bu tüfekler hakkında bilgisi olan varmı yivli tüfekleri sadece m.k.e satmıyormuydu..bilgilendirrseniz sevinirim.. şimdiden teşekürler....
kazekage arkaşın konularını takip et bir hafta sonra getirtecek ve satışa sunacak..
evt reddotta mildotta takılıyor ama biraz araştırdım yasaklanma durumu varmış galiba...
isabetsizlik konusunda bişey diyemem ama bizim havalı silahlarımızda yakın mesafede öldürücü.
[Resim Engellendi: http://img7.imageshack.us/img7/6384/137863920.jpg]
epeydir arıyordum bu oyuncağı sonunda huldum 1 ay sonra alıyorum ilgilenenlere linki:
eyvallah madmax saol kafamda bi soru işareti kalmadı şimdi benm sayılır ama şahsen değil evde durur yani babamın.
çok atış yaptım ama fazla bi av deneyimm olmadı o yuzden şok vs ilgilenmedm.
abilerim arkadaşlarım süper poze sahibi olmama rağmen bazı konularda hiçbir fikrim yok sorularım şunlar:
1: ejector ne işe yarar?
2: tek tetik olmasının avantajı nedir?
3: mobil şok veya genel olarak şok ne işe yarar?
4: sadece evde bulunduracağım ruhsat çıkarmama gerek varmı satın alma belgesi işimi görmerzmi?
şimdiden teşekür ederim..
arkadaslar bende bişey sorayım evimin alt katında bi dalış merkezi var ordaki abiylede görüştüm derdimi tam olarak anlatamadım ben ama skubadan kuru hava basarsan her basıştan sonra basınç azalacagından senn tüpede düşük basınçta basar dedi. bişeylerde sordu ama tam hatırlayamıyorum ve pcp hakkında fazla bilgm olmadıgından yanıt veremdm.
sorum şu skuba tüp yerine yedek pcp tüpü alsam ve bu 2 tüpü skubaya hava basan komparesörden bassam olurmu 2 tüple 100 atış oluyo sanırım buda bana yeter zaten. yetmesede yakın zaten..
Namlu bloğu, kurma kolu ve kundak vidaları hatsan marka
yani webleyde çıkan başlıca sorunlar öylemi?
bende geldim..
Nasıl olabiliyor bu?
Bizim buralarda çifte vatandaşlığı olan çok kişi var belki birine aldırıp yamak gibi yanında ava gidebiliriz.
Olmaz mı!
abi bi kerede ben atayım bee
sistem oyle sayılır yumurtaları 38 derece sıcaklıkta ve %60 nemde tutuyorum tabi bazı püf noktaları var..
bunların uzunlukları ne malzeme iyi gibi duruyor ve çift yönlü kama yapılabilit bildiğin bıçakçı varsa onlarda sap oluyo bi araştır istersen..