Ben Adanadayım yelek sipariş ettim 8 gündür yok, napalım öldüm mü çıplak mı kaldım yoo, sonuçta istediğim ürün beklerim nolacak. Eğer pellet sipariş edenler isedikleri pellet bir tek orda varsa bir zahmet ellerindeki pelleti tüketip öyle sipariş vermesinler takviye olarak daha önceden versinler. Stoksuz çalışıyor lafının neresi anlaşılmıyor anlamıyorum sn. Master delil sunmuş işte, o adamı da çaresiz bırakıyorsunuz O'na da sipariş geç geliyor kim itibarı zedelensin ister. Hem ucuz, hem bol çeşit, hem güncel gıcır gıcır ürün olsun, hem de diğer gün elimde olsun. Ebay dan vs. ürün alanlar paşa paşa bekliyor ama iş bizim esnafımıza gelince veryansın. Hobi bu hobi keyfinize bakın V.eli abiye kefil olan bir ton üye var burda adam gibi adamdır.
Olayın ana konusu STOKSUZ ÇALıŞMAK bunu göz önünde bulundurarak sipariş verelim.
JUMPER tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Mekan neresi?
-
Çok şık bir set olmuş hayırlı olsun.Aylardır takip etmişsiniz toplam 4 mesajınız var,her ilana her konuya boş boş mesaj yazanlara örnek olur umarım,çok güzel seçim olmuş.
-
Hocam grupman ve tahribat testlerini beklemekteyiz.
-
Ne stoeger ne gamo alın size silah. Düz fenix 400,3cm uzun 200gram agır çıkış hızı aynı fiyatı 400 lira. Güzel tüfek.
-
L "left" yani sol,sağa sapıyorsa L yazan tarafa doğru çevireceksin.
-
Gereksiz eklentilerle dürbünsüz 4kg. Crow tüfegi böyle olmaz
-
Yaylısını kullandım aynen gamo ayarında malzeme kalitesine kadar,zaten ikisi de ispanyol malı.
-
Bildigimiz japon balığı,tek kuyruk japon derler.
-
Zigzag yaparak seer,kıyılara iyce sıfırla ama ağı.Kefal yüzeye yakın yüzer,mantarsız ağ serme.
-
Eğer öyleyse bile Patriotunkiler Feinwerkbau'ya benziyordur olsa olsa
Sevgiler,
Ha kız anasına benziyor,ha anası kıza
Saygılar.
-
-
-
-
-
Güzel olmuş.Şu camo bandı kim satıyor yahu 2 rulo lazım ?
-
Mustafa hayırlı olsun,nadide bir parça olmuş.
-
Tabiki hatsan daha güçlü.Bu silah 5.5,x20 4.5 ayrıca.Hatsan güçsüz tüfek yapmaz,ama bu güce dayanabilecek kalitede malzeme de kullanmaz.
-
Muzzle patriotunki gibi metal olsaydı keşke.Stoegerin pabucu dama atılıyor gibi.