Tebrikler.Bu hw97 5.5lugun hızını ölçtünüz mü hiç kaç fps veriyor?
JUMPER tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tabiki zevkle okuyoruz paylaşımlarınızı Ülkü Bey,siz yeter ki paylaşın bizimle bilgilerinizi,bilgiye aç çok arkadaşımız var saygılarımla..
-
Çogu silahı sadece ve sadece DEMİR YIĞINI.Geçen kafam attı gittim stoeger x20 aldım yemin ederim 5 çeker hatsana,sersivi yokmuş bana ne yahu piyasada yay-keçe mi bitti,pistona 1 kılo gres basmadıktan sonra...hatsan alsam yayı kırılsa bile yollamam 1 hafta onu mu beklicem,günde 5 lira sıgaraya verıyorum hatsan yayı ne kadar 10 lira olsun.Hatsanı merak eden 2. el alsın kendi ugraşsın belki makina mühendisi olur..Almayalım abi şu adamlardan sıfır silah bi siLkinsinler.
-
Patriot güçsüz ve isabetsiz mi?
-
Kardeş elinde patriot var ne geregı var bunların,pcp al bence..
-
Teşekkür ederim açıklamanız için.
-
Çook eskiden açılmış bu konu ama hortlatayım dedım..Şimdi ben 1. nesil patriot alsam 4.5 ve eunjin(16,1) kullansam 5.5 kadar etkili olur mu? Ya da bu ayarda daha ekomomik bi pelet var mı piyasada?
-
Eski kasa gamo kutuları.Orijinal.
-
Tekliden vazgectiginize sevindim,sizi takip ediyordum insallah tekli almaz diyordum iyi etmişsiniz
-
Hayırlı olsun güzel bi kısmet olmuş,en sevdigim tüfeklerden biridir.
-
Nerdesin Osmanlı.
-
Abi sen zarf attın hogo şimdi kıs kıs gülüyordur dedin
-
Zaten tüfegi yeni aldıysan direk dürbünü takma,biraz şahlanması geçsin öyle tak.En azından 1000 atıştan sonra..Zaten tüfek köydeymiş,şimdilik dürbünsüz takıl 70 metre çok tatlı bi mesafe zaten..At köşeye paranı az az yatagundan dampayı al,istediğin kadar atış yap gözün arkada kalmaz.Dürbününü ya çatlatır ya da şaş eder arkadaşım.
-
alan bir pişman almayan bin
Alsın da artık bitsin bu ızdırap.
-
Sen aldın mı hatsan mod 95i ?
-
kurşun güzel kurşun zaten yapıldıgı maddenin adı.şekli önemli degil kurşun işte..
-
arkadaşlar en yakın zamanda bende aranıza katılmak istiyorum. (bu hafta gelecek olan evanix ar6,mla) evet pazar gunu hava çok guzeldi bu arada arazi menekşe koyu civarı sanırım ...
Yok abi mersinde toplandılar,menekşe köyü degil.Aslında Çatalan yolunda da harika yerler var,hele bi yer var ki off sınırsız mesafe,inekler,çoban ve yeşil 15dklık yol..kısmet.
-
Teşekkürler..Ben fişeklik deyip geçiyordum
-
Kütüklük nedir?
-
Her ikisi de arapça.
Teşekkürler..Böyle kelimeleri daha çok seviyorum,hoşuma gidiyor Mustafa abi bazen kullandığında,ingilizceden nefret ediyorum ama zaman onu götürüyor.Onun için 'saçma' olsun dedim ben de,tam olarak karşılasın veya karşılamasın.Pellet neyse de bazıları abartıyor işi yahu 'saçlarınız bu haliyle daha doğal ve naturel olmuş','daha hareketli action ortamları seviyorum','daha sert,hard müzikler dinliyorum' dili böyle kullanıyorlar artık bazıları ne kadar sinir edici konuşmalar! ise sitenin adı burda Türkçe bi terim kullanalım,benim düşüncem tabi.Ecnebiler siteye girer de konuşulanları anlamaz diye mi korkuyorlar acaba?