Arkadaşlar Pellet yabancı kelime, tam türkçesi "Paraşüt saçma"
Benim buna 'saçma' demem saçmaysa,saçmalamaya rağzıyım.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Arkadaşlar Pellet yabancı kelime, tam türkçesi "Paraşüt saçma"
Benim buna 'saçma' demem saçmaysa,saçmalamaya rağzıyım.
Anladım usta teşekkür ettim.
Herkesin tufegı farklı,herkes bütcesine ve tüfegin saçmayı sevıp sevmedıgını deneyerek kendıne göre ideal olan saçmayı tesit edip kullanır,böylesi daha iyi degil mi? Bir de merak ediyorum neden kırk yıllık saçmanın ismi pallet oldu?
Adanalılar nasıl oluyor kı?
Dışarıya gidenlerin farkı ne acaba merak edıyorum işçilik,ağırlık nasıl..
Örnek,ince mehmetten tabiki iyi,jet evet yumuşak 100lük kutusu 1lira,crosman match 500lük 10 lira,gamolar 250lik 6.75 lira Adana'da böyle.
Mustafa abi hatsanda 1. neslin yedek parçaları yok dedi.Bu arkadaşımıza parça mı lazım? Lazımsa nerden temin edecek?Bütün sorun bu değil mi?Adamlar yapacak bişe yok dediyse,bi de tüfegi çizip yolladılarsa parasını almaya bakacak tabiki.
Eyvallah hocam,Kırklareli'ye selamlar
Cevapla butonuna tıkla,yazı metnının altında 'fotograf ekle 1' secenegı var ona tıkla,altında açıklaması var zaten o seni yönlendirir.
Görünüşe göre tek kaybedilen senin 350 liran.Bu hobi kardes canını sıkma sımdıden,talıhsız baslayabılırsın ama böyle surdurme.Arızayı sanırım tam olarak anlayamadı üstadlar fotograflayabılırsen sıteye bı koy ıstersen sorunlu yeri.
Tüfeginiz mod 125 mi?
İyi bir seçim kalite+güç hayırlı olsun.
terör orgutlerı de gıttı gıdıyordan geldi gıdıyordan fılan almaz heralde bu malı,onlara muhımmat saglayanlarda gece gorusunun kralı vardır..yasaklanmasında bı cok unsur vardır ahlaki unsur da bunların ıcınde olabılır röntgencilik gibi..