Aşırı ağır,sevseydim uzun uzun incelerdim 1 dakikada bıraktım elimden,hoşuma gitmedi.
JUMPER tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Paralax var mildot yok.
-
Güzel kumral hatun bu da,hayırlı olsun.
-
Bir kaç güne gidip inceliycem,karşılaştırıp yazarım buraya.
-
Namlu uzunlukları aynı,x50nin gövde biraz daha uzun,biraz güç farkı olur.
-
-
Yazım konuyla bağdaştırılmasın lütfen sadece eblemisin cümlesi tuhafıma gittiğinden yazıyorum;
Bence FX'in şurası şöyle burası böyle dersin eğer şurasında şu burasında bu varsa bunun adı eleştiri olur ki bunu herkes söyleyebilir. Ama olmayan bişeyi varmış gibi gösteremezsin yani "çamur atamazsın" o yüzden cümlende de dediğin gibi gerçekten "çamur atmaya gücü herkesin yetmiyor" cümlesini anlamamışsın sanırım
Her kul yapısında olduğu gibi FX tede hatalar mevcut eblemis o yüzden hata bulamadığından gücü yetmiyor diye kimse bişey diyemez sanırım
''bence karalama lekeleme camur atma herkesın gucu yetmıyo olabılır''
Cümlenin doğrusu: Bence karalama,lekeleme,çamur atma.Herkesin fx almaya gücü yetmiyor olabilir. -
Deneyin görelim.
-
Onu bunu boşver abi silahın çok şık duruyor,hayırlı uğurlu olsun,zevkle kullanman dileğiyle.
-
Yavru balık,burda dubara deniyor.Sudak avı için kullanıyoruz kadife geliyor bazen
-
Bu kadife balıkları başa bela oldu.Hamur,solcan,dubara..herşeye geliyor.
-
at44 için iyi,mod 125 için fazla.
-
+1
Ayrıca dandik piston keçesi takabilirler.Sen dağıt temizle,istersen 2 ayda topla nolacak,kış geldi zaten =) Bak Onur'un patriotu 2 senedir dağınık duruyor =)
-
-
Ankara Team den 200 metre gurupman isteyenler el kaldırsın
-
Onun için adına gurup deniyor zaten.Tebrikler.
-
Bu silahı haziranda aldım sanırım,av bayiinden sıfır aldım.Muhtemelen 1-2 sene yatmıştır silah,ayrıntılı söküp temizlemeye üşendim,zaten fırsat olmadan geri sattım 50 pelet civarı kullandıktan sonra.Yayı çıkarıp temizleyip gresledim sadece,iki kişiyle yay geri takılır aparat yoksa sorun değil.Velhasıl bu silahın sökülüp pasından,kirinden arındırılması lazım,o zaman baya fark olacaktır eski haline göre.
-
teşekkürler, sonunda gördük orta sayfa güzelini
Manşet kim?
-
Patriotun solundakinin solundaki kim?Güzel kundak.
-
Sattırana kadar uğraşacaksın İlker abi anlaşıldı =))