JUMPER tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben de Spancy ve sasuta nın tavsiyesi üzerine geçen hafta aldım aynı makineyi,fiyatına göre güzel makine.Hayırlı olsun.
-
-
Cemalcim onu alacagına torpil at patlat =)) Bi de iki yanına turuncu şerit çekmişler iğrenç duruyor =)
-
Bakın sayın frog son noktayı koydu,hadi başka konuya..kirletmeyelim daha fazla.Çıkan talaşları da kışın yakarlar olur biter.Selamlar.
-
Ev içinde tahta olmaz.Kalın sacdan pelet tutucu lazım.
-
Arayın ve hepsini yollayın,peletleri de.Değiştireceklerdir mutlaka.
-
Dürbün bozulduğunda,dürbün olmadığında kullanamazsınız bu kadar basit.Bence arayın aldığınız yeri,değiştirin.Bence sizde hata dürbünlü derseniz combo yollarlar,apracıklı olsun diye belirtmemişsiniz anlaşılan.
-
-
ya x20 almayı düşünüyorumda 1. üretimlerin kalitesi daha iyimiş 2. üretimlere göre doğrumu acaba?
saygılar!
Nerden duydunuz acaba çok merak ettim?
-
Tabi öyle seninde x50 almaya niyetin mi var?Niyet ettim x50 almaya.Amin
-
http://hyattgunstore.x-shops.com/home.php?cat=1111
Bakın burda x20 nin 2 katı fiyatı.Belki fikir yürütmenize yardımcı olur.
-
Zevk meselesi Celaleddincim
-
Gözün aydın Kadir abi,dükkan için de,kardeşinin okulu için de.Allah iyilerden yana olsun.
-
Yani 5.5 da gelecek öyle mi? Ne zaman gelecek acaba şu x50 ler..
-
-
Ben dürbünsüz 220 dedim,bu fiyat iyi,dürbünü de gayet iyi net bi dürbün.Forumu bi göz gezdir stoeger x20 tüfegin adı,epey bilgi var.
-
seriosman satmıyor o tüfeği ordaki SATILIK yazısına tıkla.Kardeş 150-200 liraya dürbünlü,100 metreden isabetli atışlar yapabileceğin bir tüfek yok.Bütceni artırman lazım.
-
Kullandım evet,hatsandan iyi,5.5luk yok bu tüfekte,dürbün dahil değil,sıfır,220 lira plastik kundak.
-
stoeger x20 ama 4.5 mm.