JUMPER tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu havalılara ömür billah ruhsat çıkmaz bence.Baloncular da mı ruhsat çıkaracak?Saçma olur.
-
Tasko,hillman türü bişe.Fix milldot hepsi aynı.
-
Kardeş hatsan xocet üretmedi bildigim kadarıyla,gri tetik webley işi.Xocet güçsüz ama tatlı bi tüfek,güç önemli degil diyorsan alınabilir.Ama o fiyatlarda olan stoeger x20 öneririm.
-
20-25 lira filan olması lazım,gönderdiğime değmez derseniz dışardan alın.
-
Abi şu güçlü tüfeklere dampa takın artık güzünüzü seviym.
-
Garanti kapsamındaysa neden ücret alsınlar ki! Zaten belirtmiş garanti belgesini yollayın diye.Hangi e-posta adresine mail attınız,yazabilir misiniz? Ben de bi mail sallayayım şunlara.
-
yürü be cesed kim tutar seni
-
Biri hatsan fabrikasının fotoğraflarını çekmişti,foruma koymuştu geçende kimdi unuttum.Grupman yaptıkları yerin de fotosu vardı 10 metre anca vardı sanırım.
-
Güzel seçim hayırlı olsun.Israrla hatsan almayın stoeger alın diyorum.İzlenimlerinizi bizlerle paylaşırsanız sevinirim.ts-10 bu silahın ilacı.
-
Taş yagacak başımıza tüfegin üzerinde modeli yazmıyor mu???
-
Forumu araştırır mısın...
-
Kardeş sen en iyisi bi av bayiine gidip hepsini gör.Alttan kurmalılar böyle evet.İndir kaldır hazneyi aç saçmayı yükle kapat.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
böyle.
-
Kaç metreden iş yapıyor peki?
-
Bebek bakıcılığı =)
-
Mustafa abi,Osman Bey in silahını görünce aklıma geldi,sizin pcplere küçük bi bayrak işletseniz hoş olur diyorum hani..
-
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Kundağı çok güzelmiş.Tahribat testleri de bekliyoruz. =)
-
Bunlar nasıl insan bilader!! Canlı ineği dev bi kıyma makinasına atmışlar,hayvan bağıra bağıra yavaş yavaş kıyılıyor.Hıncım içimde kalıyor böyle şeyleri görünce
-
jandarmalar yivsiz av tüfeği kullanmıyorlar. onun eğitimini almıyorlar ayrıca belirtmen anlamsız !
Noldu yani bunu yazınca,prim mi yaptın.Anlamlı ya da anlamsız nolursa olsun adam 1. olmuş tebrik bile etmeden;o anlamsız bu anlamlı.Senden 10 yaş büyük bırak o bilsin neyin anlamlı,neyin anlamsız olduğunu.