Stoper kanalları ve tetik muhafazası patriota benziyor.
JUMPER tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi geçmiş olsun tendona kadar nasıl girdin,nasıl vurdun o bıçağı şaşırdım.E abim Allah kocaman kulak vermiş boynundan ne diye tutarsın,kulagından tutacaktın.Tekrar geçmiş olsun.Tavşanı naptın bu arada?
-
Ne ile aynı?
-
-
Sonra da webley hatsana yaptırsın,altın tetikli evanixler çıksın.O zaman imajı toparlar işte =)
-
Netten araştır iki ürünün de fiyatlarını ve karşılaştır.Bu kadar mı zor?
-
dizel etkisiyle daha fazlasına bile çıkarırsın.ee sonra nolur?
-
Kurulu mu bıraktın ki tüfegi deforme oldu? Her tüfegin yayının spir sayısı var,iç çapı farklı,dış çapı farklı(bazılarının aynı).Yani mod 125 yayı seninkine büyük gelecek,sokabilsen bile zaten tüfegin kurulmaz.Torunun iç-dış çapını bılmıyorum,mod 125 ıle aynıysa yayı kesersen olabilir.Kayseri'deki bütün av bayiilerini gezip,yay bulamadıktan sonra mı açtın bu konuyu?
-
-
Selçuk abi,o plastik topu kaybetmediğinden ya da mandaldaki çıkıntının yerine denk geldiğinden emin misin?
-
Öncelikle tüfeginizin markası-modeli ne merak ettim?
-
-
-
Benim koyduğum fotodan bahsediyorsan fx cutlas abi o,Türkiye'de yok.
-
-
-
Dampa değil o tek parça ayak,dampalar 90 milyondan filan başlıyor.Satan adam sana dampa mı dedi? Kardeş dogrusunu söylemek gerekirse ne desek yalan olur,dampayla da kullansan hatsanlarda ayar tutturmak zor,bende de var hatsan stoper vidasını kırdı.Dürbün işi yaş iş hatsanlarda.
-
ikisinden birini mi alacaksınız?
-
Hayırlı olsun.Alın alın Adana kadrosu genişlesin iyice.
-
O zaman açık havada döktürsünler =) Herneyse Kur'an da yazmayan şeye inanmam.