Şu an açamıyorum adobe yok benim bılgısayarda.Ne istiyorsunuz dayanıklılığı geliştirmek mi? Kuvvet mi? Sürat mi? =)
JUMPER tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kurşun döktürenler baş üzerinde gezdirmiyorlar mı? Soluyorlar mı bir de onu?
-
eee hani ölmemişsin? devam et o zaman bişe olmaz =)))
-
Av için üretilmiş güçlü bi silah.
-
Abi bak çapaklı mı vs..Match tipleri çogu yerde rağbet görmüyor,elinde kalmıştır ondan itelemişştir
-
-
max. bütçe nedir mahsuru yoksa? =)
-
Eli kulağında,gelecektir yardım =) pcp iyidir iyi,o kadar para vermişken alın bi pcp.
-
Beklerdim.Ama fx T-12 fıyatına yakın olur dıye dusunuyorum.Mustafa abi ne zaman gelecegini söyler,onun tahminince de T-12 ye yakın olursa fiyatı,T-12 alın şimdiden hiç beklemeyin.Hatta 2. eli var forumda,temiz.1300 liraydı en son.
-
Buluşma mekanını ve saatini bilmen yeterli kardeş.Hepsi bu forumun üyeleri zaten,envay çeşit silah var gidip hepsini gör kafan iyce karışsın =)
-
Başlığın ingilizce kısmını ben ilave ettim, Google da indexlenirken yabancıların dikkatini çekmek ve Türklerinde bu işte var olduklarını Dünyaya duyurmaya çalışıyorum, dikkat ederseniz yakın zaman öncede bölüm başlıklarına ingilizce ifadeler yerleştirdim, yönetim panelinden forumumuza hangi sitelerden gelindiğinin kayıtları tutuluyor ve azımsanamayacak miktarda yabancı ziyaretçilerimiz oluşmaya başladı.
O zaman durum başka,haklısınız.
-
Anladım,teşekkürler.
-
Başlığı neden ingilizce yazma gereği duydunuz?
-
Kimin fikri? Yoklamam mı geldi? Ben çavuş değilim ama kanascı olmak istiyorum? Hani fotoğraf çekiliyorduk g3 nerden çıktı?
-
-
-
-
Ben de onu diyorum zaten tüfegi söküp takmayı bilmek,temizlemeyi bilmek yetmez.
-
Hogo,samimiyetine güvenerek yazmıştır belki madmax,herneyse karışmak gibi olmasın.Benim diyeceğim namlu kötü,isabetsiz çıkarsa bakımla geçer mi?
-
Varil ile namlu arası olmasın =)