jsb al bunun yerine daha iyi 45 lira verilir mi bu pelete
MADMAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kredi kartına taksit oluyor mu?
-
ülkü beyin de evanixi vardı
bayağıdır foruma girmiyor şu an forumda olsaydı bizi aydınlatırdı
Ülkü bey nerede bileniniz var mı? forumda yeni mesajlarını göremiyoruz da -
evet çok haklısın üstad 1/16 twist di diye hatırlıyorumestafurullah ben üstad falan değilim benden daha bilgili abilerim varken bana üstad denmesi doğru olmaz
-
sanırım 8 setli bir namluydu
-
-
almayanı dövüyorlarmış
-
Oda zaten senin alkışına değil benim alkışıma yazdı geyik yapmayın diye. Alınmanıza gerek yok.
-
-
Ordu'nun dereleri aksa yukarı aksa,
vermem seni yabana Ordu üstüme aksa, sürmelim t12 im ammant12de namlu tutucu var mıydı?
-
eğer karayolu ile getirtirseniz ve bir de Temmuz ayında olursa bu iş hiç sorun çıkmaz
o aylarda Almanya'dan gurbetçi kardeşlerimiz geliyorlar ve sınır kapılarında çok yoğunluk oluyor atarsınız bir gitar çantasına, sorunsuz gelir. -
bu weirauch bir aile şirketi gibi bişey mi?
kızları varsa damat olabilirim -
geyik yapmayınız burası ciddi bir ortamdır -
fx fan grup mu eksik
-
diana en iyi sonucu ince memette veriyor
bu bir espiri değildir alkışa gerek yok -
şarjör bir de büyük paralaks tekerinin kullanımını da zorlaştırıyor
şarjör öbür taraftan takılsa olmuyor sanki -
bunun moderatörü kaç cm dir?
-
bunu gece avında kullanana bohçacı derler yahu
-
bence ihtiyaç duymamışlar atışları o kadar stabil ki her barda neredeyse aynı hız değerlerini veriyor
tabi 36 atış sonra hız birden düşüyor 36 atış yapıp pompalayacaksınız -
ben de bu dürbünün 30 mm tüpe sahip olanından kullanmıştım zamanında. öncelikle malzeme kalitesi ve lensleri fully multi coated yani lenslerin her iki tarafı da flim kaplamalı.
ancak paralaks ayarı çok hassaslık istiyor mesela paralaksı 125 yarda ayarlamak biraz zor zira çarkı küçük ve paralaks ayarında 100den sonra 200 geliyor o mesafe de çok kısa oluyor.
o yüzden paralaksını tam ayarlayamadığınız zaman görüntü tam net olmuyor.
dürbünün ağırlığı 600 gram falan olması lazım
keşke dürbün çapı 50 mm olsaymış diyorum o zaman daha fazla ışık alacak ve daha fazla parlaklık sağlayacaktı