Ankada'dan bakınca Sinop'u mu görüyor?
MADMAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kurma kolu kırılırsa anlarsın
-
-
-
tanıtan adam tetiği çok beğenmiş match grade tetik diyor
bir de dikkatimi çekti adam kompresörden tüpü dolduruyor. -
hangilerine patlayanlara mı patlamayanlara mı?
-
silahın namlusuna göre sevdiği pelet de değişiyor sonuçta
mesela bende önceden normal lw namlusuz at 44 vardı ve promagnum saçmada çok iyi sonuç veriyordu
onu satıp at 44 lw namlulu aldım bu sefer promagnum pelette çok isabetsiz oldu şu an fx pelet ve diana high power pelet kullanıyorum sonuçlar çok güzel -
savulun ulen battal gazinin torunları geliyor -
hadi viyana kapılarına
-
bu aletlere reddot dürbün takılabiliyor mu?
-
moralinizi bozmayın zamanla herşey daha iyi olacaktır
-
-
sakla samanı gelir zamanı.
-
İnsanoğlu şehirler evler kurarak karga gibi hayvanlara daha çok barınacak yer sağlamıştır. Yani dediğiniz gibi dengeyi bozmuştur. Doğal yaşam alanları yok edilince bundan en çok faydalanan kuşların başında kargalar gelmektedir. Kara şişe avlayanlar ise bence bu dengeyi kurmaya çalışıyor bilmeden de olsa.Ancak doğa bu saatten sonra karga neslini dengeye getiremeyebilir. Çünkü karga avlayan kaç canlı çeşidi kaldı ki. Kargaların yoğun olduu yerlerde insanoğlundan başka bir canlı göremiyorum. Bu yüzden iş bize düşüyor gibi. Hatta İzmitte Belediyenin sırf bu kargalar yüzünden ayırdığı çok büyük bir bütçe var. Çok kez seçim vaadi bile oldu bu problem. Gerisini siz düşünün.Saygılar
bana oy verin bütün kargaları Kocaeli'den sileceğim -
shooter hüseyin abi :)::)
-
haklısın volkancığım zevk için öldürmeye karşıyım hatta bu insan bile olsa onlarında bir canı var ve doğada bizim gibi yaşamaya hakları var
-
eun jin bulabilirseniz onlar da iyidir.
-
hw 97 k ile karşılatırsak hangi silahın özellikleri( işçilik grupman malzeme kalitesi vs) daha öndedir?
-
benim eskiden bir mod 125 im vardı onun pulları deforme oluyordu zamanla
sonra yenisini verdiler de ben de kurtuldum -
namluyu taktıktan sonra namlunun gövdeye bağlanan pullarında hiç deforme oldu mu?
namlunun az da olsa sağa sola oynayıp oynamadığını hiç denediniz mi?