Ülkü bey geçmiş olsun ve ellerinize sağlık alet çok güzel görünüyor.
MADMAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
benim at 44 ün şarjöre diana high powerlar bol oluyor ama pro magnumlar sıkışışarak giriyor
diananın çapı 5.5 mm olduğuna göre promagnumlar daha geniş eteğe sahip sanırım -
Bana mı?
yok size demedim hayri abiye demiştim
-
mahmut nerdeyse gün boyu form dasın günü dürbün ayarlamakla mı geçirdin kısa mesafe 5 dakikayı geçmez bende
güzel buluşma olmuş anlaşılan o yerde yatan mod125 mi sol tarafda kimse yüzüne bakmamış garibimim
dürbün ayakları dandikdi. 5 metrede 30 cm sola çekiyordu klikler yetmiyordu sonra ayakları ters yaptım öndekini arkaya aldım bu sefer de 30 cm sağa çekiyordu klilkler yetmiyordu sonra ben de bıraktım şimdi evde kaliteli ayaklar var onlarla ayarladım dürbünde sorun yok -
hayırlı olsun çok hoş tüfektir hem de hafiftir atışları da çok stabildir
güle güle kullanın -
günün özeti 2 saat dürbün ayarlamak ve mangalla uğraşmak benim için hepsi bu kadar...
bir daha ki sefere dürbünü evde ayarlayıp geleceğim. bu gün hiç şişe kıramadım. -
ya ben sana ne dedim:)
-
Of o ne ya öyle bu fener değil projektör sanki fiyatı aştığı gibi bizleride aşar bizim tüfekleride aşar büyük gelir gibime geliyor ama uçaksavara tam olurpilotun gözüne tutsan zaten ateş etmeye gerek kalmaz
-
orası öyle mekanizma bambaşka
-
bu tüfek bana biraz rws 850 yi anımsattı şarjörü benziyor kundak da benziyor biraz
-
tüfeği tanıtan eleman çok alem
ben bu tüfeği sırf pompalı gibi çalıştığı için alırım -
saçma son 2 güne kadar önderliğini koruyordu ancak ne olsuysa o son 2 günde oldu ve pelet kazandı bundan sonra herkesin anlaması için pelet kelimesini bu forumda kullanmaya çaba göstereceğim.
demokraside çareler tükenmez -
hayırlı olsun o silaha bir de moderatör şart o da ağır peletlerde işe yarıyor 22 grain ve üstü çünkü hafif peletlerde ses hızını geçtiği içiin moderatör bir işe yaramıyor
-
1 hafta sonra
alan bir pişman almayan bin
-
bu lambalar radyasyon yayar mı?
-
siz tüfeği hiç toplamaya çalışmayın o haliyle Hatsan a yollayın size yenisini yollarlar
içine de bir not yazın herşeyi anlatan -
Hannibal 57 de geliyor haberiniz ola
-
1 boş fişeği fırlatır
2 daha hızlı atış yapma imkanın olur
3 takacağın şok un cinsine göre saçmaları daha toplu gönderebilirsin.
4 bulundurma belgesi yeterli olacaktır.imzabdaki huğlu senin değil mi?
-
fakat sizin bütçenize göre şu anda sadece tekli at 44 uygun bence genede yaylı almaktansa tekli pcp almak iyidir.hem pcp zevkini yaşamış olursunuz.hayırlısı olsun
Dertleri zevk edindim
Bende neşe ne arar
Elem dolu gönlümden
Gitmiyor hatıralarMaziden kalan her iz
Beni içten yaralar
Elem dolu gönlümden
Gitmiyor hatıralarHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.bu şarkı konuyu iyi özetleyecektir.