silikon gresi bilmiyorum faydası olur mu ama locktite in faydası olabilir
MADMAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
eline sağlık güzel bir paylaşım olmuş
bir gün gladyatörüm olursa sizin gösterdiğiniz şekilde sökeceğim -
hayırlı olsun koleksiyonluk silah
-
aslında pompa alacağına direk scuba tüpü al daha iyi. tabi doldurtacak yer bulabilirseniz.
ucuz bir scuba tüpü 300 lira neredeyse hill pompa fiyatı tüp doldurma ise 10-15 lira
bence pompadan scubaya geçiş başlayacak -
kalite bu ya
bir de katalog da özel gravürlü kundaklar var onlara da bir bakın -
bende crosman 357 var namlu serbest şekilde hareket ediyor yani namlusu sabit değil oynuyor bazen.
bir de crosman şarjörü zamanla aşınıyor. yedek şarjör bulmak da sanırım imkansız.
kabzesi de sallanıyor çok kaliteli değil.
ama dürbün takmak için kızak var 11 mm. ben reddot takmıştım
modifiye ile gücü artırılabilir -
500 tlere binebilirseniz son durak şifa mah oradan harem minibüsüne atlayıp çayırova üst geçitine gelebilirsiniz.
bir arkadaşın 15 kişilik minibüsü var oradan alabiliriz -
yer konusunda anlaşabildik mi?
-
mollafenariden sonra denizli köyü geliyor orada gölet var biz gitmiştik bir kere mollafenariden 6 km falandır oraya da bir google earth le bakıver
-
TSK ile görüşün bir de
-
Mollafenari nerde Sakın Kocaeli sınırlarında demeyin rezil olurum Gebze hiç demeyin orda çalışıyorum Ama neresi olursa olsun köprüye kadar heryere gelirim. Saygılar
dalga mı geçiyorsun hayri abi?
-
Gebze'den MASTER Akif abi de var. o bu aralar internete giremiyor ama o da katılmak ister
havaların ısınmasını bekleyelim bence zaman mekan benim için farketmez
-
anketin sonucunda ne olacak?
-
var mı arttıran 4000 oldu
-
bu tüfek için özel pellet de imal etmeyi düşünüyor musunuz? Mustafa bey çünkü piyasa 40 grainlik mermi bulmak imkansız
-
250 metre yi tek atisda vurdunmu hemide patriot ile nasil bir atis yaptin mahmut böyle güdümlü pellet ciktida haberimiz olmadimi acababir de gezle vurdum stres yapmadım aslında vuracağımı da düşünmüyordum. şahidim de var Hüseyiin ile M.Akif abi
-
şimdi bakıyorum da bu ülke neler yaşamış ne acılar çekmiş
hatırlattığın için teşekkür ederim
-
1919 daki gazeteler latin alfabesi ile yazılmış sonradan revize mi edildi?
-
bizim burada Denizli köyü göleti var atış için çok müsait bir yer ama Gebze merkezden 25 km kadar uzakta sayılır.
bir keresindee patriot 1. nesille göletin içindeki 250 metre ilerdeki pet şişeyi tek atışta vurmuştum. -
peki tüfeği namlusunu oynatınca ayarı kaçıyor mu?