pcpnizi hurdaya vemek isterseniz kilosunu 50 kuruştan alırım
MADMAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ee abi bu sözünün üzerine ne denir ki? Bana bir tabak mantı verenin 40 yıl videolarını düzenlerim.
Bir dahaki atışta beraber olmak dileğiyle
-
büyük ihtimalle büyük tüpten valf ön odacığına giden bir hortum var. hava ön odacığa doluyor. daha sonra bildiğimiz valf sisteminden hava namluya iletiliyor.
-
anladığım kadarıyla dolum aparatının scuba tüpe giren tarafındaki o ring yerinde yok ve dolum aparatı tüpe monte edildikten sonra da dolum aparatının takıldığı dişlerin dibinde bulunan emniyet deliğinden hava kaçırmış. tehlike arz edecek bir durum değil. sadece havanız boşuna harcanmış oluyor
-
-
Öncelikle hayırlı olsun eğirdir gölü civarında balık avlayabilirsiniz genelde sazan vardır kovada gölü var
-
bunlarda regülatör var mı?
kendi soruma cevap veriyorumevet regülatörlüymüş
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.yabancı kaynaklardan inceleme
http://www.airrifle.co.za/showthread.php…et-review/page56.35mm 250-120 bar
[Resim Engellendi: http://s11.postimg.org/meoaxyl1v/20926.jpg]
-
bunlarda regülatör var mı?
-
Aslında silahın gerçek vuruş noktalarını görmek istiyorsanız;
1) silahınızı öncelikle kum torbası vb bir araçla sabitleyiniz.
2) silahınızı on metreye sıfırlayınız. ( ben 9 metreye sıfırlarım genelde)
3) Her on metrede bir hedef dikiniz ve atışlarınızı hep merkeze yapınız.
4) Daha sonra mermilerinizin her on metrede hangi dotlara geldiğini bulunuz.
5) Bu vuruş noktalarınızı dürbünün reticleını gösteren bir şemaya yazınız( yani chairgun ve brcde olduğu gibi)
6) o çizdiğiniz şemayı da dürbün kapağına yapıştırınız.
Dikkat edilecek hususlar;
1) tüfek sabit olmalı
2) dürbün büyütme oranı değişmemeli
3) Hep aynı ağırlıktaki peletleri kullanınız.Chairgun ve brc artı eksi bir değer verecektir bize %100 hassas olmasını beklememek gerekir. 2-3 metrelik yanılma payları olabilir. Vuracağınız hedef de çok küçük değilse bu değerler tolere edilebilir.
Kendimden örnek verecek olursam;
kendi silahımı 9 metreye, ikinci sıfırı 70 metre olacak şekilde sıfırladım. 12x büyütmede 140 metreye 4cm çapındaki hiçbir hedefin artık benden kurtuluşu yok.
Bence en sağlıklı yöntem yukarıda anlatmış olduğum yöntemdir. -
Dostluk kazansın
Haftasonu Ankara'da iş güvenliği uzmanlığı sınavım olmasaydı ben de orada olmak isterdim.
-
güzel haber indirdim kurdum bile
-
ince memet az bir farkla daha iyi grupman çıkarmış
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
bu da bizim videolardan birisi
-
İlk göz ağrım benim de
-
Yarım regülatör nedir? Onu anlamadım ben. İncelemenin devamını bekliyoruz. İyi günlerde kullanın
-
bizde ne atıcılar var 150 metreden bununla tek delik bile yaparlar
-
herzaman yeterli güç diye birşey yoktur. ökküz gibi tepse de
-
atış yapmadan önce bi güzel yağlayıp temizlemek gerek
-
vurduğunu getiren bir silah yapsalar keşke
-