bir yerde dernek başkanı kaçak av yapıyordu o da bişey mi?
ama sonunda yakalandı cezayı da yedi
MADMAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
konu ile ilgisi yok ama yivsiz av tüfeklerinde delme namlu deniyor
bu namlular eskiden nasıl yapılıyormuş? eskiden delecek torna tezgahları yoktu -
dostum yanlıs okumadım sanırım ne demek 400 m ya masallah o havalı degıl bence dırek snıper konumuna gırıyor ınsanda oldurur o ya yook bıze 200 metre olsun kafı domuza atacak tek kırmam var allaha sukur
kimseye söyleme abi sonra başımıza iş almayalım
-
400 metreden domuz alan havalı bile vardı bir aralar
-
her eve bir hatsan kampanyası mı başlatılmış?
ben yanında çamaşır makinesi de verilsin istiyorum
-
bu gidişle ruhsat gerektirebilir
Avrupa'ya girersek öyle de olacak
mesela ingiltere'de 12fp güç üstünde ateşli silah ruhsatına tabi tutuluyorlarbiz şimdilik keyfini çıkaralım
-
bence biraz daha bekleyin
yakında hatsandan daha sağlam işçiliği güzel olan tüfekler çıkacakeser
-
akif bey bir de tüpün 30 mm mi yoksa 1" mi olması daha iyidir?
ayrıca bu lenslere de özel kaplamalar yapılıyormuş bunun ne gibi avantajları olacaktır?
teşekkürler:) -
emeği geçen herkese teşekkürler.
sanırım bu yeni at 44 lwler eskilere göre biraz daha güçlendirilmiş -
bir arkadaşımın
tüfeğinin yanında gelen dürbünde sorun vardı
şöyleki küçük mercekteki artı kılın netliğini ayarlamaya yarayan +- oynatınca artı kıl da oynuyordu
dürbünlerinizi kontrol edin bence -
bence eleman o tüfekten çok kâr ettiği için önermiştir.
bildiğiniz mod 125 o 3000 atış sonra fabrikanın yolu gözükür -
2.si crosman pointed
5.si ise hatsan saçma
hollow pointed in yanıdakini anlamış değilim
bunlar benim tahminlerim yanılıyor da olabilirim -
mesela ben at 44 tüfeğim var şu an memnunum. biraz güçsüz orası öyle
ama tüpleri de sorunlu bazen valf tam kapanmıyor fısss diye ses çıkıyor.
namlu normal lw değil 10 setli
aslında bu tüfeği almaktaki amacım pcp nedir ne değildir, tanıyıp öğrendikten sonra çıtayı yükseltmek
bakalım 2009da neler olacak?
bir de iyi bir hatsan sahibi olmak şans ister ben sanslıyım başka bir at 44 30 metrede 6-7 cmlik grupman yapıyor. -
direk lambaya atsanıza
-
30 mm ye dampa bulmak sorun olur bence 1"lik modeline bakın derim
-
bu 3 pelleti nasıl sokabildiniz? çok uğraşmak gerekiyor
şahsen ben 2 taneyi sokuyorum
:):)
ama tek delik grupman olmuyor -
abi mesaj atıyorum
-
Amatör namlu yiv set çekme işleminde yiv ve set ler büyüteçle incelendiğinde görülecektirki yatayına balık sırtı tırtıklar vardır, bunun nedeni yiv set çakısının materyalinin namlu çeliğine zıt onu sarmayanki günümüzde LW nin kullandığı çakı mikroskopik gözenekli TungstenKarpit dir ve çekme hızı asla istikrarsızlık göstermeyen profesyonel namlu makinalarında çekilir, bu yöntemle namlu içinde yukarda bahsettiğim balık sırtı dalga - tırtık oluşmaz ve namluya 5 tane de pellet koysanız bu şekilde kilitlenme lmaz, biz testlerimizde bunları defalarca görüyoruz, 3 - 4 pellet arka arkaya namluya sürülüp tetik eziliyor ve pelletler çıkıyor, ha 3 - 4 pelleti arka arkaya namluya sürmek doğrumu derseniz doğru değil, ama burada vurgulamak istediğim sanırım anlaşıldı, ve son olarak 2 gün önce bu yeni kampanya silahlardan satın alan bir arkadaşımız arayıp sormuş, LW havalı silah namlularında 10 yiv 10 set varmı diye, LW 5,5 cal. havalı namluları 12 yiv 12 settir, ve bu 10 yiv 10 set namlunun üzerinde de abartılı kocaman Lothar Walther yazıyormuş.
başka bişey demiyorum
-
yivli pellet yapmayı deneyin bir de
yada 2 tane pelleti üst üste yerleştirip eunjin pellet yapmayı da deneyebilirsiniz -
resimlerde superpoze görünüyor
fakat internet sitesinde sp tüfekkler yok
fason üretim mi yapıyorlar?