hayırlı olsun
bence çok iyi bir fırsattı
MADMAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
nişan almayı etkiliyor mu?
-
http://www.theboxotruth.com Box of Truth sitesinde yaşanmış bir olayı okumuştum. Polis soyguncuyu tabancayla yüzünden vuruyor. Soyguncunun çenesinin alt tarafı tamamen kopuyor ancak bu halde bile polis memuruna ateş ederek öldürüyor.
deli bir site
-
sağlam reddota benziyor
-
ben daha çok seri atışları sevdiğim için co2 dedim hem modifiye imkanı da kolay
-
mod 125 gibi tüfeğe fx pellet vermek abest olur.
mod 125 fx pelleti haketmiyor bence ona ancak pro magnum prohunter ve crosman pointed gider -
üstüne bir 50 daha koy hafta sonu yayınlarım
yakışır sana be kadir abi
-
50 metre bekliyoruz
-
bence fotoşop
-
hayırlı olsun
-
mod 125 i sökmek bişey değil de tetik kısmını toplamak mesele
-
yarı otomatik midir acep? düzetme değilmiş youtube da videosunu buldum alet kabzesini ileri geri yaparak mermiyi namluya alıyor sonra ateş ediliyor
burada buldum
http://www.skanar.co.uk/skanm32.htmHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
size adam gibi bir dürbün lazım ki o zaman daha da iyi gruplar yapabilesiniz
gerçekten çok hoş elinize sağlık -
kırk yıllık kel tepe kar tepe oldu
ama güzel yerdir hayırlı olsun tüfek de -
bence arkadaki tüpü küçültürüz ufak bişey koyarız işler daha kolay olur ama atış sayısı da azalır
-
Zoom gerçekten 40x mi acaba?
ben 40x demedimki zaten 24x yazıyor üzerinde
-
güzel yarışma olmuş bizlere de örnek oluyorsunuz
-
çinde bir kanka var ding dong feng adlı isim gerçek şaka değil ondan aldım. sağolsun çok iyi ilgilendi
almak isteyenler bana mesaj atabilirler
-
geldiği yerde daha çok var
isteyin yeter -
hepinize teşekkürler