merhaba ben dürbün almak istiyorum fakat ayakları 20 mm mi yoksa 11 mm mi alayım?
herhangi birinin diğerinden üstün olma özelliği var mıdır?
teşekkürler.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
merhaba ben dürbün almak istiyorum fakat ayakları 20 mm mi yoksa 11 mm mi alayım?
herhangi birinin diğerinden üstün olma özelliği var mıdır?
teşekkürler.
benim tüfek 13 metreden 10 kuruşluk grupman yaptı. namlu iyidir heralde.
kadınları mutlu etmek biraz zor tabi
hayırlı olsun size artık havalı silahlar yetmiyor heralde
denemeden bişey söylemek zor. belki hikaye çıkar belki de süper çıkar hiç belli olmaz
bu usta gerçekten bir sanatkar gibi çalışmışhelal olsun ellerine kollarına sağlık
Teşekkür ederim
Gönlümde FX t12 yatıyo ama sanırım bütçe durumundan dolayı bunu tercih edeceğim.
Anlayabildiğim kadarıyla bunu görsel olarak sadece üzerindeki yazıların konumu ve tüp üzerindeki yassı kanaldan farkedebileceğim. Birde namlu konusu var tabii. Tüpü revize edilmiş olan silahların namlularıdamı revizyolu oluyor yoksa hatsan bunu parti partimi yapıyor?
hatsan namluları da elden geçirmiş heralde ben buraya bir tane namludan çıkan pellet resmi koymuştum oradan anlayabilirsiniz. yeni namlu daha 2 haftalık
yatagun olmasaydı bu tüfek hiç gelmezdi buralara
aslında tanıdık bir gravür ustası olacak vereceksin ona istediğini çizecek.
at 44 lerin hepsi aynı değil biri iyi güzel isbetli iken başkası alakasız olabiliyor. biraz şans işi diyebilirim.
hayırlı olsun.Allah nazarlardan saklasın.
bütün grupmanlarının 10 kuruşluk olması dileğiyle...
ileride bir gün ben de bundan alırım kısmet olursa.....
güzel haber her tüfeğin yeri ayrıdır.
hemi de kombo
plastik malzemelerden uzak durun. bence çabuk bozuluyorlar. metal olsun mesela cp 99 gibileri onlar sağlamlar.
İlk yayınladığın grupman hani o efsane grupman değil mi Buluthan abi?
Ondan daha küçük bir grup görmedim Türkiye'de.. (50 mt, 5 atış)
ben daha iyisini yapana kadar evet
rüzgar işi biraz bozmuş yoksa güzel atışlar. rüzgarsız havada atsaydın 1 ytllik grupman olurdu.
yarı otomatik iken tetik ne kadar sert oluyor?
pola amca sizden özür dilerim. çünkü yaşınıza göre çok iyi bir atıcısınız.
bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
bu derde düşmeden önce.
bazı dürbünlerde %99 nitrogen filled ibaresi var. yani nitrojen doldurulmuş. nitrojen gazının doldurulmasının ne gibi faydası var?
dürbünün içindeki havanın ısıyla genleşip ortamın kırınım indisini mi değişiriyor? kısaca bu nitrojen ne işe yarıyor merak ettim
yivler güzel görünüyor.
s mi yoksa t kundakmıydı.
akıncının sonraki at 44 mü....
kundak s modeli zaten iki namlu da aynı.