neden 50 c de bence biraz düşük bir sıcaklık daha yüksek olması gerekebilir.
ısıl işlemle maddeleri istediğimiz yüzeye nüfuz etmesini sağlarsak amacımıza ulaşmış oluruz.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
neden 50 c de bence biraz düşük bir sıcaklık daha yüksek olması gerekebilir.
ısıl işlemle maddeleri istediğimiz yüzeye nüfuz etmesini sağlarsak amacımıza ulaşmış oluruz.
doğru sunta çok sert malzemeden imal değil ama bence tabancanca yeterince güçlü biraz daha geliştime yapılırsa daha da güçlü olabilir.
tüfeğiniz hayırlı olsun nazar değmesin. bir de
kullandığınız tripot o tüfeği kaldırabilecek güçte mi? yani tüfeği üstüne koyup atış yaptığınızda tripotta hiç esneme falan oluyor mu?
iyi günler boş co2 tüpleri ve kurşun pelletleri ne yapıyorsunuz?
çöpe mi atıyorsunuz? demirciye mi satıyorsunuz? yoksa geri dönüşüm yapan yerlere mi veriyorsunuz?
tiler neyse de bu kurşun pelletler doğaya zarar veriyor. bu pelletleri nasıl değerlendiriyorsunuz?
ne tüfekti be o atıyorsun bazen 10 santim sağa gidiyor bazen de 12den vuruyor. en iyisi o tüfeğe 4 tane namlu takacaksın sonunda bir tane saçma hedefi bulur
bana biraz oyuncakmış gibi geldi. test etme imkanızımız olsaydı keşke
patriotu bilen bilir kendimi övmeyeyim siz beni övün
[Resim Engellendi: http://s7b.directupload.net/images/081013/temp/rdyenm6i.jpg]
[Resim Engellendi: http://s2b.directupload.net/images/081013/temp/q3lllb3j.jpg]
9 metreden sunta delme testi suntanın kalınlığı 5 mm
Hafif dürbünler tek parça ayak ile kaymaz, ama dürbününüzün mercekleri kısa süre sonra dağılır - patlar, Dampa kullanmakta amaç sadece kayma sorunu değil, asıl sorun dürbün parçalanması, yani önce, dampa dürbünü korur, sonra kaymayı engeller.
demekki bir tane dampa almak şart oldu. bir de bu sigara içen adam suratını silelim. kötü örnek oluyor
el bombası yapıp patlatmak daha kolay
hayırlı olsn kazasız belasız kullanın
eğer, benim mod 125 e 300 gram ağırlığında bir dürbün ve bir de tek parça ayak taksam; dürbünüm kayar mı?
dürbün hafif olunca kaymayacağını biliyorum ama kaç gramlık bir dürnün kaymaz?
bu patriotun namlusundan çıkan pellete izler çok belirgin. namlu hatsan mıydı bunda?
Ben senin derdini anladim bir dahaki bulusmaya sikarsin deve kuslarina bakalim kac sarjorde indirebiliceksin.
hiç devekuşu eti yemediydim acaba tadı nasıldır? bir çevirme yaparız
havalar güzel olunca hafta sonu bir pazar günü yapalım derim ben
bir sabun testi yaptığınızı düşünsenize? sabunu bırak fabrikasını deler geçer bunlar
Daha Çok GösterBunlar Muhtemelen .50 kalibre sanirim en ufagi 180 grain en buyugu 650 grain
ikili el kalibiyla (bullet casting mold)kursundan dokmek suretiyle uretilmis muhtemel alisimda %2 kalay%6 Antimoni kullanilmis.
Muzzle Loader tabir edilen namlu agzindan doldurulan ve karabarut kullanilan atesli tufeklerle ,El dolumu Fisekli atesli tufeklerle ve ozel yapim havali tufeklerle kullanillabilirler.
Genellikle cok yakin mesafeden Bizon,Bufalo ve Fil gibi Avlarda kullanilir cikis hizlari nisbeten dusuk ancak (KnockDown) durdurma gucu yuksektir.
.225 kalibreden .524 capa (dia) kadar bir cok kalibre ve agirlikta olabilir.
Ayrica dokumu hangi acemi yaptiysa kaliba onisitma yapmadan dokum yaptigi icin cok kotu olmus.
Hayir Senin tufek bunlari atamaz 60Joule uzerinde kullanilabilir.
Abicim bole seyleri bulusmalarda bana sorsanda burda ugrastirmasan rica etsem
Biktim senin bu ilginc soru ve zihni sinir projelerinden.
daha genis bilgi icin evi biliyon beklerim.
maksat muhabbet olsun ben şimdi devekuşu vuramayacak mıyım doktor bey?