Öyle birşeyi düşünmek istememekle beraber çektiğim fotoları da içeren bir maili, hatsan info'ya yolladım.Bakalım ne cevap gelecek.Ben de merakla bekliyorum.
boşuna mail atmışsınız cevap gelmez
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Öyle birşeyi düşünmek istememekle beraber çektiğim fotoları da içeren bir maili, hatsan info'ya yolladım.Bakalım ne cevap gelecek.Ben de merakla bekliyorum.
boşuna mail atmışsınız cevap gelmez
vay be bu optima neymiş
bir de 30 metre grupmanları yaparsan daha da şarıracağız
bu havalı tüfeklerin superpoze olanını yapacaksın. süper olur hem pcp si olur hem de yaylısı ama yaylılar biraz zor kurulur
namludan kırmalı yaylı superpoze yapıcaksın.
tüfeğe iki tane yay koyacaksın biraz zor kurulur neyse çift tetik yapacaksın of of. ama 5 yada 6 kilo olur heralde
pcp olanı bence daha basit ama gereksiz olur çünkü pcplerde şarjör var
bir de çifte tipnde havalı tüfek olsa tadından yinmez
pro magnumlar çok pis pelletler biraz namluda kalıntı bırakıyorlar crosmanlar ise öyle değil
O zaman aklıma tüfeğin şok kısmında yivsetin daralmadan dolayı yok olduğu geliyor. Promagnum gevşek oluyor diyordunuz ya, demekki namlunun dar kısmından yiv set izlerini kaybetmeden geçmiş diye düşündüm. (hatsan tüfeklerin namlusunda şok olduğunu da sanmıyorum ayrıca)
benim mod 125 in namlusunda şok var tüfeği harbiyle temizlerken namlunun ucuna gelince sıkışma yapıyor bez sokarsam namlunun ucuna kadar geliyor sonra namlunun ucundayken takılıyor sıkışıyor çımıyor yani
iyi de adam ağustosun 21 inde konuyu açmış şimdi niye hayırlı olsun diyorsunuz ki?
crosmanlar namluda biraz boşluk yapıyor fakat gamolar namluya biraz zor giriyor
düz uçlular uzun mesafede önerilmez yakın mesafe için tahribatı iyidir fakat
bayağı güzel bir grup olmuş şeeytan diyor bir tane desen al şu fxlerden ama maddi durum biraz kötü bayram hediyesi etmek isteyen olursa açığım
bu ilk değil ne de son olacak
burda çocuklarında rahatça kullanabileceğimi yazıyor arkadaşlar?
The X20 is ideal for plinking and all kinds of target shooting
bildiğim kadarıylar her çeşit heder atışlarında ideal olduğu yazıyor
kind çeşit demek
kid çocuk demek
Stoeger Airguns is a Beretta Group brand
Copyright Beretta Holding 2008 - All rights reserved
he Beretta Group is pleased to anounce the European launch of the new Stoeger Airguns product line at IWA 2008, Stand 1-527
THE NEW AIRGUN DESIGN FOR A DIFFERENT FEELING
Italian engineers and designers take great pride in creating the finest air rifles with same application as for their real hunting guns
bunu beretta yapmış yani bizim vursan çünkü beretta vursanı satın adı diye biliyorum.
iyi de bira şişelerine o kadar yakın durmak bence sakıncalı mazallah bir saçma girerse görürüz
bu tabancaya bir dipçik taktın mı al sana tüfek
[Resim Engellendi: http://www.bobiler.org/upload/photographs/1348701332.jpg] [Resim Engellendi: http://www.bobiler.org/upload/photographs/135159878k.jpg]
[Resim Engellendi: http://www.bobiler.org/upload/photographs/135253910S.jpg]
benim mod 125 im var fakat aldığıma pişman oldum. belki sadece benim tüfeğim de sorun vardır.bilmiyorum markayı kötülemek istemem. tüfeğin namlusu sağa sola oynuyordu. 2 kere aynı sorundan servise gitti fakat geçenlerde tekrar oynamaya başladı. beni atış yapmaktan soğuttu diyebilirim.
bunun aynısını trabzonda yaparlar hem de çooook ucuza
karga avlamak için alıyıorlar heralde . animasyonun arkasında karga resimleri var.