hatsan at 44 mü yoksa?
MADMAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bunun aynısını piyasada yapıtırabilirsiniz. üzümlüdekiler o fayata bundan 5 tane yaparlar ya
-
zaten namluyu temizlediğimde yeşil renkte yağ çııyordu. demek ki keçenin ömrü tükenmiş sağolun Mustafa bey
-
mod 125 in yayını ve piston demirini yeşil gresle yağlayınca patlama sesi çıkıyor bazen yanlış nerede yoksa normal mi dir bu patlama sesi? bazen patlıyor sonra 5 atış sonra patlıyor hep patlama olmuyor yani
-
peki tepmeyi değiştirir mi bu gres yağı? mod 125 i göz önüne alırsak?
-
benceuçak yakıtı kullanın daha iyi olur. tek rakibim Türk hava yolları
-
bu tüfeklerin tse belgesi falan yok mu? nasıl böyle hatalı üretim yapıyorlar? şimdi benim bir tüfeğim olsa başıma birşey gelse mazallah hatsan mı bana bakacak?
üretimi bence revize etmeleri lazım. -
bu alet tam bir canavar desenize
-
bunlarıntam otomatik olanları yok mu? atmışken hepsini birden boşaltalım aynen böyle
-
iyi de niye hava atıyorsun pcpsi olmayanlar ne yapsın? adamın pcpsi olmuş tutmuş videosunu çekmiş resmen **not
: anlamayanlar için: şaka olduğunu bilsinler
-
herkez yazmış bide ben yazayım benim kullandığım 125 in namlusu oynuyor arkadaşalar dün 20 metreden kafam büyüklüğündeki tahtayı vuramadım gerçi biz buradan ne desek boş yetkililer hiç bir zaman geçip başına hatsanı düzeltmeyecekler arkadaşlar onun için hatsanlardan uzak durun bence bide tüplüsü çıkmış ak44 göreceksiniz bakın o silahta beş para etmeyecek neyse herkez kib hasta olmayın
ak44 değil at 44 olacak ok?
-
bundan mod 125 e nasıl yapabilirim
-
bu at 44 ün namlu değişim özelliği yok muydu? bazı tüfeklerde olurdu da
-
biz diyoruz ki yerli malı alalım paramız yabancıya gitmesin cari açık oluşmasın fakat bizim yerli üreticiler malın iyisini dışarı satıyor dandiğini ise iç piyasaya sürüyor yazık günah. mesela av tüfekleri piyasası da böyle
-
bunlar çakma hatsan kusundaki etikette bile sanki renkli forokopi yapmışın gibi bir görünüş var
-
bu dürbünler silahlardan daha pahalıdır heralde
-
valla ben ne yolladım nede tamir etmeye kalktım öle bıraktım çürümesini seyredicem bakalım ne kadar zamanda çürüyecek aynı sorun bendede oldu ham demirden yaptıkları için pistonla gövde arasnda kalan kurma kolu gövdeyi içinden zımpara yapmış yemiş ve hemen o aradan sıyrılıp çıkıyo yapsalar ne olacak yine aynı sorun olacak ham demir ham demir ham demir tambir teneke bıraktım bakıcam bakım felan yapmıyom ne kadar zamanda çürüyecek alan olursa öle de satarım gider namlusun u yada kabzasını kullanan olur bellki ama onuda düşünmem lazım çünkü cezalı çürümesi lasım
-
maile cevap vermiyorlarsa siz de telefon edin o zaman daha çabuk cevap alırsınız. belki para bile almazlar.
0232 878 91 00
-
-
hatsan in sahibi bahtiyar beyin yaklasimi MUSTAFA ABİ nin anlattigindan sonra belli oldu.bu konuda otoritelerin fikrini aliyormus gibi gozukup,ilgileniyomus gibi davranip yine halkimizi kaziklamaya devam etmek.napalim ALLAH.CC. miza havale edelim bu insanlari.bence yatagun dan sonra bu insanlar MUSTAFA ABİ,İLKER ABİ gibi ustatlarimizin pesinden kosacaklar satamayip ellerinde kalinca silahlar.gec olucak ama anlayacaklar insana deger vermenin en guzel ticaret oldugunu.saygilarimla.
+1