Herkese merhaba.
Bir ara Hatsan at44 tüp vs sorunları vardı bunlar düzeltildi mi acaba ? Forumda arama yaptım fakat bulamadım varsa forumda bu konuda başlıklar gösterilirse sevinirim yoksa cevap bekliyorum.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Herkese merhaba.
Bir ara Hatsan at44 tüp vs sorunları vardı bunlar düzeltildi mi acaba ? Forumda arama yaptım fakat bulamadım varsa forumda bu konuda başlıklar gösterilirse sevinirim yoksa cevap bekliyorum.
Hayırlı olsun karasız belasız atışlar
Teşekkür ederim cevaplarınız için
Herkese esenlikler.
Ekol Es 55 havalı tabanca aldım fakat kutusunun üzerinde 1 ay içerisinde sabıka kaydınızla birlikte savcılığa bildirin tarzında bir yazı var ? Bunu yapmam gerekli mi ? Yoksa Voltran Ekol kurusıkı kutuları standart olduğu için mi var ? Teşekkürler.
Dürbün ayarını yap 3-4 atıştan sonra tekrar boz yap boz. Mesafeleri de aklına kazırsan son noktayı yaşarsın. Ben 1 ay boyunca aynen böyle yaptım. Şuan mesela 30 metre atışı yapıcam dürbün ayarını en üste kadar sıkıyorum sonra ona göre bi hesap yapıp tetiğe basıyorum. Vuracağım hedeften çok az bir şaşma yapıyor 2. ayarda nokta atışı ( not : mod 125in nokta atışı )
Güle güle kullan
Fx Monsoon M107 Barrett var bide Onlar getirilmiyor mu ? Sanırım baya pahalı
Fx var huzur var
Güle güle kullan.
Gamo ts-18 saçmayla mod 125in performansı hakkında bilgisi olan varmı ?
bende mod 125 var aşşağıda atış yaparken bi gün polis gelicek gibime geliyorda ondan sordum sesi hafif bi yaylı arıyorum
sesi nasıl mod90'ın ?
Sağol avcı hoca benimde çok işime yaradı yay ve piston dışını gresledim m24 gibi oldu bana kalsa her yeri greslerdim keçesini falan
Türk Silahlı Kuvvetleri gövde gösteri yapmaz ki elinde olanları ortaya çıkartsın savaş çıkarsa hepimizi yüzü güler bundan eminim
Çıkış hızı 300 Km ?? Evin balkonundan K. Irak'ı vurursun
Hayırlı olsun güle güle kullan
85x'in dış görünümüde çok güzel yalnız bu arada mod 85x ve Sas'ın sesleri nasıl ?
Eline sağlık Tufanları Gösteren Tarihin Yadıyız
En iyisi hangisi ?
Deer Hunter Tournament 2009
en kötü av oyunu
Teşekkürler işime yarıcak bunlar:)