Fiyat farkı yok demek ki farkta yok Walter Talon, Optima 555, Mod 125 bunların hepsi aynı diye biliyorum yanlışım varsa düzeltsin net bilen birisi
Uzdir tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun
-
bence sana bir demir testeresi bir de şehir çöplüğü lazım
:):)arkadaşım demek istediğini anlamadım
-
Teşekkürler. Ben biraz kırıp saçmayı koyuyorum ondan sonra tamamen kırıyorum
-
Sağolasın Bu bana güzel bir ders oldu..
-
Sonuna kadar haklısın ama sinir halindeydim o anda Ya kurulmamıştı böyle bişey olacağını tahmin edemedim sekme ihtimali yok bateristlerin kullandığı bacağa takılan bişey var ona atış yapıyorum arka tarafı tahta ön tarafı yumuşak pilastik gibi bişey hop içine giriyor orda kalıyor -
Desene bizde bomba taşıyoruz
-
Hiç istemeyerekte olsa Mod 125 aldım. (evle anlaşma ) Neyse iyi güzel atış yapıyordum 20 metre 25 metre, sonra eve çıktım. Dedim bir tanede evde atayım tahtaya. Tüfeği kurdum çıt dedi, dedim kurma kolu kırıldı heralde. Resmen boştu ki bir sorun olduğu belliydi ( kurmanın yarısında gitti). Neyse ben hemen tüfeğin dışını çıkarttım yapabilirim düşüncesiyle. Sonra dedim ben bunu yapmam tekrar topladım tüfeği. Topladıktan sonra baktım tetik sert sıkışmış sandım iyice bir bastırdım... ve o kurulmamış tüfek resmen güm dedi yüzümün çok yakınından geçti saçma ve bişeyler parçalandı. Tüfekten bişeyler gitti sandım ama tavanmış. Tavanda 1 ytllik delik açıldı resmen..
Şimdi bilgili abilerime bir sorum var. Bu tüfekle sabah atış yaparken gücünde eksiklik var gibi geldi ve tetiği çok yumşaktı. Bu olaydan sonra tetik sertleşti. Bunun sebebi ne olabilir ? içinde bir mekanizma falan mı sıkıştı ? yeni olduğum için anlayamıyorum olayı Şuan gayet düzgün çalışıyor. Teşekkürler şimdiden.
Bu arada bu olaydan sonra silahlanmaya karşıyım ( şaka kızmayın)
-
Hayırlı olsun kazasız belasız atışlar
-
Sağol abi yardımların için yapmaya çalışıcam
-
Abi onu ilk başta denedim fakat ucu sivri zaten tam oturmuyor ki deliklere. Bilezikleri sıkmadan önce onu oturtup bi yere kadar sıkıyorum fakat gelip gidiyor yine. Sivri olan kısmını kessem bi şekilde olmaz mı ?
-
Düzelttim abi Kısacası bilezikleri sıkmak yeterli diğerinin bir işlevi yok sanırım tek parça dürbün ayaklarında
-
[Resim Engellendi: http://www.hizliresim.com/2009/1/10/12180.jpg]
Elimde olan tek parça ayak bu.
Dediğiniz gibi vidaları sırayla sıkıyorum. Zaten bi tarafı komple sıkınca diğer taraf kapanmıyor ona göre ayarlıyorum. -
Tek parça dürbün ayaklağının, dürbünü koyulan yerinde bi vida var onu dürbün bağlantı apartındaki deliklere sıkmam mı gerekiyor ?
-
Simo Hayha ne demiş : pratik pratik pratik
-
Hayırlı olsun tüfeğin. Kazasız belasız atışlar..