Bravo beyler harika olmus elinize saglik.
bulenth tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ellerinize sağlık beyler, gerçekten temiz iş oldu...
Hepimize hayırlı uğurlu olsun
-
Bugun gittim gene baktim. Pek guzel oldu, bitince cok daha guzel olacak insallah. Herkesin eline, ozverisine, emegine saglik
Bu arada Cumartesi aksami is bitiminde blokajdan sonra toplu bir resim cektirmistik. O resim yuklenmedi mi?
-
Osman abi, gecmis olsun o silahin tetik ayarini Evren yapmıştı. Tek suçlu odur
Hemen satıyım
-
Arkadaşlar hala Cibutideyim kaçırdım bu hafta buluşmayı burası 32 derece tshirtle geziyorum.
Bu arada Serdarım hayırlı olsun yeni tabancan, maşallah ne silah beee anladın sen...
-
Herkes Kamuran a gecmis olsun diyor. O sadece kurtarilirken arabanin icinde oturup frene ve zaman zaman gaza basti. O sogukta arabayi iten, eli ayagi donan Erdem, Serdar ve biz ne yapalim. Arabayi diyagonalden nebati topraga cikarana kadar biz perisan olduk
-
Muratin logosu da cok guzel hakikaten. 3 boyut var, bence onun uzerine de gidilebilir.
-
A Takımı bence de gayet güzel
-
http://www.youtube.com/watch?v=LUfoyq…be_gdata_player
Sagdan soldan bakmaya gerek yok. Bizzat benim kendi cekimim var
-
Arkadaslar alinganlik filan yok askolsun. Sadece o iki terim surekli yinelenince "diyagonal" ve "nebati toprak" tabirlerini mesleki alanda bir daha kullanmama karari aldim o ayri Onlara uygun bir alternatif gelistirmem lazim
Kar kis olayi kotu oldu hakikaten, beton mikseri cikmaz bu camurda oraya. Is azicik uzayacak gibi...
-
Tadi kacmadi mi arkadaslar? Keske karismasaydim pisman oldum gercekten
-
Peki o zaman katki payimizi verelim, mudahil olmayalim otesine..
Nebati, mebati, diyagonal, miyagonal karistirmayalim...
-
Evren ben bir statik kontrol yaptirayim da pazartesi gunu benim tasarimci muhendislere. Malzemede acele etme.
Cati egimi filan yuksek geldi bana biraz, bugun Serdarlarla epey konustuk. Seninle bir telefonlasalim yarın gun icinde.
-
ADBAG
(A)nkara (D)ar (B)eton (A)tış (G)rubu olmasından iyidir.
Serdar bu arada Evrenin en son ciziminde sanki 8 dikme var gibi...
-
Karışmıyorum hiçbişeye, ayarlayaydınız sıfır toleransla sundurma alanına göre betonu da patlayadı kenarlarından.
-
Serdarcığım geçmiş olsun ya, Tüh bak şimdi hakikaten üzüldüm. Yapabileceğimiz birşey var mı?
yakışmış, yakışmış
Son 2 haftasonu tatildeydim gelemedim, bu ctesi herkesi görmek ümidiyle
-
Tebrikler hocam, en sonuncu grupman mukemmel otesi
-
Bununla geçmiş olsun. Kimsenin kolu bacağı kesilmeden Allaha şükür :)))
-
2 hafta içinde Ummana gideceğim. Eğer bulabilirsem Yemen, Umman filan o tarafların özel bir kaması var ya, ondan getireyim sana
-
Guzelmis hakkaten koleksiyon