Tuh ya gelemedim gene.
Aile boyu pazara git, alışveriş yap filan derken eve geldiğimde saat 4 olmuştu. Kimse kalmamıştır diye düşünüp gelmedim.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Tuh ya gelemedim gene.
Aile boyu pazara git, alışveriş yap filan derken eve geldiğimde saat 4 olmuştu. Kimse kalmamıştır diye düşünüp gelmedim.
Evanix Blizzard S10 derim...
Cem hocam ben de cay isterim. Sabah oradayım inşallah.
Ben yarın 10:30 - 11: 00 civarı ps da olmayı düşünüyorum. Ya orada takılırım, ya da tüpe hava bastırıp yukarılara doğru çıkarım.
Kadir hocam videolar gözükmüyor. Cok merak ettim bir link versene lütfen
Hep birlikte bir çiftlik evi kiralayıp komün hayatı yaşayacağız yakında
Aman hocam o birleşmez zaten.
Sakın daha fazla sıkma, tüpe zarar verirsin. Bir tek şuna dikkat et iki tarftan eşit boşluk kalsın. Kastırmasın yani.
Üzerinde biraz çalışılırsa "bombaatar" gibi bir hava da verilebilir... O zaman şekil olur mu?
Sevgiler,
Hakikaten pek çirkin bir tüfek. Hele önden tüpün altı tepsi gibi gözüküyordur.
Cem Hocam üzüldüm olmayacağını duyunca.
Görüşemeyecağimiz tüm dostların bayramını şimdiden tebrik ederim.
Piyasada satılıyor, sert plastikten ekmek tahtaları var. Ben denemiştim, güzel oluyor. Sektirmiyor da...
Bir de arkadasların belirttigi gibi içine tıka basa gazete tepiştirilmiş ve bolca koli bandıyla sarılmış ayakkabı kutusu olabilir. Kartonu kalınsa eğer gazete kağıt parcaları da cok etrafa sacılmıyor. Tabi bantla surekli elden gecirmek faydalı olur.
Yalnız LÜTFEN evde, bahçenizde vs. atış yaparken çok çok dikkatli olun. Mümkünse sadece evde yalnızken atın. Allah korusun, dürbünden bakarken görüş alanı çok kısıtlı, etrafı göremiyorsunuz. Sadece 30-40 cm lik bir daire görüyorsunuz, bir de konsantre olmuşsunuz. Birisi giriverir bilmeden atış güzergahınıza, çok geç olur. Özellikle küçüklere dikkat...
Baskın ne zaman... Beni kafadan yazın...
Sevgiler,
Cem hocam silaha gerek yok, sen mazallah Ctesi günkü kıyafetlerinle bir gözüktün mü ne bekçi kalır çevrede ne mal sahibi
Adını koymayınca gidilmiyor tecrübeyle sabit.
Bayram sonrası ilk pazar olsun
İyi keşif, güzel mekana benziyor.
Sahibinden yana sorun olmazsa kapalı ortamda atış yaparız, rüzgar filan da almaz gibime geliyor.
Bülent??? Bu hafta sonuda mı yoksun yahu? Allah allaah... Gene mi detox gezisi Yoga yaparken dikkatli ol, düğümlenme Yahu üzüldüm şimdi...
Sevgiler,
Haaa yazını okuyunca anladım şimdi.
Sazan gibi atlamışım
Geliyorum geliyorum ayıpsın
Her Cumartesi sabah 0600'da, eğer başka bir plan yapılmamışsa, Osman abinin gönderdiği krokide 1. Çamlık'ta buluşuluyor atilgan...
Sevgiler,
Eskişehir e gitmiyorsak, her hafta mutlaka buluşuyoruz.