Bende var arkadaşım yazılanlar doğru lazerin ışığı dik yansıyor.kullanıcağın pellet de ônemli tabi.
SEKO81 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşım ilk zamanlar bende tüple ilgili hatalarım oldu sende aynı hataya düşme.
muhtemelen tüpün rengi mavidir ve maximum 150 barlıktır o tüpü kullanma 150 bar zaten sana yetersiz gelecek
bizim silahlarda oksijen kullanmak tehlikeli sonuçlar doğurabilir. -
ilk tüfeğim olan hatsan torpedoyla biraz oynama yaptım
pistonu süzgeç gibi yaptım delerek hafiflettim keçeyi değiştirdim
yayını değiştirdim yay ucu ağırlığını ortasından delerek hafiflettim
sonrasında güzelce kauçuk gresle gresledim ama tetiği yapamadım tetiği toplayamadım iki ay dağınık bir şekilde bekledi tüfek
sonrasında silahın garantisi bitmemişti ama hatsanı aradım ve yaptıklarımı anlattım bana gücü yeterli değilmiydiki siz bunları yaptınız dediler tabi
haklılardıda silahımı sevdiğimi ve bana yardımcı olmalarını istedim.bana silahımı göndermemi istediler ve gönderdim .
1 hafta sonra tüfeğim geri geldi.kurulması rahatlamış ve dürbünsüz kullanmaya başladım tepmeside azalmıştı.
içini tekrar açmaya cesaret edemedim ama şu an tepmeside az tüfeğe alttan baktığımda piston yine benim deldiğim piston
gücünden çok atışlarda sapma olmaması hoşuma gitmişti tabi ağır pelletler kullanıyorum hafif peletlerde sapma çok oluyor
1 hafta sonrada at44 dün tüpünü eski tüp olduğu için tüfeği gönderdim ve onunda tüpünü değişmişlerdi ama bundan sonra pek modifiye
yapma taraftarı değilim.çünkü benim yapabilceğim bir şey değil .
(
(Doktor çok ama hepsi ameliyata girmiyor.) -
emin olun pcp sahibi olup silahını biraz tanıyan herkez yapabilir. kaliteli bir dürbün, kaliteli pellet, rüzgarsız hava ve iyi bir destek ile herkez becerebilir.
çok doğru bir söz biraz çalışmayla bunları birleştirdiğiniz zaman
işte o zaman bu hobiden zevk almaya başlıyorsunuz.
-
İkinci el AT44 satışları hususunda ve de kullanıcıların beğenileri konusunda oldukça yanlış bir düşünceniz var.Böyle kişiler olabilir de tabi.Ama bu geneli yansıtamaz.Ben AT44 silahımdan olabildiğine memnunum.Ama yarın öbür gün bir AA, bir Evanix veya başka bir marka tüfek aldığımda kendimi maddi olarak rahatlatmak için elimdeki AT44'ü satmaya karar verirsem ben de mi bu guruba dahil olacağım?Oldukça tutarsız bir yaklaşım.AA S410'lar geldiğinde FX tüfeklerini satanlar olursa ben de böyle mi düşüneyim?
Tüfeğin artılarını ve eksilerini tartışmayacağım.Bu tartışma hep oluyor.PCP'lerde teknik boyutta hiç bilgim yok desem yalan olmaz.Ben son kullanıcıyım.Saçmamı alırım atışa çıkarım.Ama kullandığım kadarı ile emniyet sisteminde hiç bir sıkıntı görmedim.Tetik için de birşey diyemiyorum.O kadar ay yaylı pistonlu tüfek kullandıktan sonra bu tetik benim için iyi.Ama daha iyisi var mı?Tabi ki de var.
İsabet konusu tamamen ayrı bir durum.İyi silahın yanında iyi mühimmat, iyi çalışma ve iyi konsantrasyon ile oldukça alakalı.Kendi AT44 WX10 L&W tüfeğim ile FX veya JSB 16 grain saçma kullandığımda 50 metre içinde yatarak veya oturarak destekli olarak kibrit kutusu büyüklüğünde her hedefi atıcı hatası dışında her seferinde vururum.100 metre içinde ise mekâna göre dürbün mildot ayarlarını iyi ezberlemek ve iyi konsantrasyon lazım.Ama çalıştıkça oluyor.Sonuç olarak isabet olarak da kullanıcıyı yarı yolda bırakacak bir tüfek değil.
+1000
bende at 44 kullanıyorum.
tabi daha iyisini bende biliyorum ama bütçeme göre at 44 bana uydu
-
-
elinde tüfekle cadde ortası derken ambalajını yaptın heralde yapmadıysan
önce güzel bir paket yap ne kadar ufak paket olursa fiyat açısından okadar iyi olur
havalı silah olduğunu söyle ben yurtiçi kargoyla yollamıştım.
sorun olmamıştı.
-
arkadaşlar hazır klasikten açılmış konu.
sizlere bir şey sormak istiyorum bende martını henry var (tekli martını) silah kötü dürümdaydı temizledim zaten çok basit bir mekanizması var
ve topladım şu an çalışır durumda yivsetler fena değil namlu dövme namlu bu tüfeğin fişeğini bulabilirmiyiz.
tetik mekanizması çok basit zaten.
-
evet bu aralar bu evanıx e karşı
biraz iştahım kabarmaya başladı şunun bir videosunu koyun arkadaşlar sesini tahribatını şişe patlatışını görelim.
-
bendede dede yadigarı konya üzümlü horozlu çifteli var çok güçlü bir tüfek
tek kurşun bana tavsiyeniz ne olur.
-
bencede pcp silahlar piyasada daha ağır basacak
kullanım rahatlığı atış mesafesi benim için artılar
belki kullandığım pcp çok mükkemmel değil ama ileriye doğru yine alırsam birazdaha kaliteli bir pcp olucak.
-
bende tavşanın kafasını tutup bıçağı vuramam.
kan beni tutar zaten bakamam aklıma geldikce bir acayip oluyorum
geçmiş olsun bu size ders bizede nasihat oldu....
-
MADMAX satıyor çelik olanını.
evet pm attım elinde varsa temin edicem teşekkürler arkadaşlar.
-
arkadaşı buldum pm attım bakalım elinde varsa
sorunumuzu gidereceğiz.
-
servisinden gelecek olan zamak döküm düzeltme yapılmış kurma kolunda ama ben pek zamak dökümü sağlıklı bulmuyorum
belki birazdaha fazla dayanır ama çelikten oluşu daha iyi olacak gibi geldi bana.
-
iyi akşamlar arkadaşlar at 44 ün kurma kolu bugun elimde kaldı...
formumuzda bir arkadaşımız çeliklerini yapmıştı satışıda vardı .
forumu araştırdım ama bulamadım
şimdi tornacıya yaptırmakla uğraşmiyim diyorum.
bide takabilcekmiyim ....
-
resimden çok güzel bir tüfeğe benziyor
acaba fiyat olarak ne kadar olur
tüpüde büyük gibi duruyor biraz ağırdır heralde
-
mükemmel tahribat
195 metreden bunu yapıyorsa 90-100 metreden deler diye düşünüyorum.
denedinmi ............
-
hayırlısı arkadaşım canını sıkma sen yine çok iyi ve sakinsin ben böyle birşeyde naparım bilemiyorum.
isim vermek istemiyorsun ama verirsende özellikle arayıp gerçekten yaptıklarının yanlış bir şey olduğunu hatırlatmak isterim.
benim gibi düşünen arkadaşlarda ararlarsa bu o kişiye iyi bir ders olur gibime geliyor.
-
bende düşünmüştüm zamak enjeksiyon kalıbı yapıp ama satılan peletlerin maliyeti gerçekten düşük .
ve burda kalıp çok önemli çok hassas olması gerekiyor.
ama kalıpdan çıkan peletlerin çapak alma işlemi zor çünkü titreşimli vibrasyon dediğimiz olay var biraz büyük parçalar için bir sorun yok
ama peletin vibrasyona atılmasında peletin etekleri taşlarla beraber vibrasyonda problem olabilir.
bunun için özel bir vibrasyon olması gerekirki buda 10.000 ytl civarı şimdi burda yapılan peletlerin neden çok çapaklı olduğu burdan anlaşılıyor.
ve bence pelettin kurşundan yapılması gerekir.diğer alaşımlar sert ve kurşuna nazaran hafiftir.
ve kurşun erime derecesi düşüktür çakmakla dahil eritebilirsiniz .ama zamak ve diğerleri için bu imkansızdır bu yüzden kalıpta kurşunun
yollukları (kalıptaki kanallar) ilerlemesi ve doldurması daha rahattır.
bu söylediklerim benim karşıma çıkanlar umarım size yardımcı olur ve pellette bence en mükemmelide fx ler 4,52 oluşları yivsete tam
oturması.